«Ο Νίκος Χριστοδουλάκης » επικεφαλής της ομάδας για το χρέος – Διαψεύδει ο ίδιος

2 λεπτά ανάγνωση
13 Οκτωβρίου 2016

Διαψεύδει ο Νίκος Χριστοδουλάκης τις πληροφορίες που τον θέλουν να αναλαμβάνει επικεφαλής της επιτροπής για τη διαπραγμάτευση του χρέους.

«Είναι ένα σήριαλ, το οποίο παίζεται, για πάρα πολλά πρόσωπα. Τέτοιο θέμα δεν υφίσταται», δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Αναφερόμενος το ενδεχόμενο απομείωσης του χρέους με συμμετοχή του ΔΝΤ επανέλαβε ότι μια τέτοια συμφωνία θα φέρει νέο βαρύ μνημόνιο.

«Δωρεάν διαγραφή χρέους δεν υπάρχει. Εγώ δεν γνωρίζω διαγραφή χρέους, η οποία έγινε χωρίς να υπάρχουν κάποιες δεσμεύσεις μελλοντικές», είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα

Ο Νίκος Χριστοδουλάκης αναλαμβάνει πιθανότατα επικεφαλής της ομάδας για το χρέος, σύμφωνα τα όσα ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στον ρ/σ Real.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η κ. Γεροβασίλη απάντησε: «Έχω και εγώ και την πληροφορία ότι μάλλον θα είναι έτσι, αλλά δεν είμαι πολύ βέβαιη, πιθανότατα».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τράπεζα Πειραιώς: Σε περιβάλλον αυξημένων προκλήσεων η παγκόσμια οικονομία

Με τη σύρραξη στη Μέση Ανατολή να μετρά ήδη τρεις εβδομάδες και,

Γιατί η Ελλάδα «κλείνει» πρόωρα μνημονιακό χρέος €7 δισ. εν μέσω αβεβαιότητας

Σε περίοδο έντονης γεωπολιτικής πίεσης και μεταβλητότητας, η Ελλάδα προχωρά σε μια

Πόσο θα στοιχίσει στην ελληνική οικονομία ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή θα μπορούσε να έχει σημαντικές επιπτώσεις για