Ο πρωθυπουργός μπορεί να επιμένει στη διεξαγωγή των εκλογών την ερχόμενη άνοιξη όμως όλα είναι ανοιχτά

2 λεπτά ανάγνωση
9 Ιουνίου 2022

Η απόφαση της ΝΔ να ανακοινώσει χθες τέσσερις υποψηφιότητες κυβερνητικών στελεχών γένους θηλυκού με τα κομματικά ψηφοδέλτια για τις επόμενες εκλογές, ομολογουμένως, δεν περιελάμβανε καμία ιδιαίτερη έκπληξη.

Η ανακοίνωση, όμως, δεν παύει να είναι μια κίνηση τροχιοδεικτική ενόψει εκλογών, όποτε αυτές και αν γίνουν, με τον κ. Μητσοτάκη να θέλει να δώσει χρόνο σε κυβερνητικά στελέχη να δουλέψουν στις περιφέρειές του.

Το επόμενο διάστημα θα έρθουν και άλλες ανακοινώσεις, μιας και παράλληλα με το κυβερνητικό έργο δουλεύονται και τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης, παράλληλα, έχει αποφασίσει να βγαίνει από το Μαξίμου, όσο πιο συχνά μπορεί. Άλλωστε, μπορεί να επιμένει στη διεξαγωγή των εκλογών την ερχόμενη άνοιξη του 2023, σταθμίζει, όμως, και την επιλογή του φθινοπώρου που είναι μια ισχυρή εισήγηση στο τραπέζι. Και, μέχρι να αποφασίσει-κάτι που δεν θα γίνει πριν τον Αύγουστο- συνεχίζει τις περιοδείες.

ΓΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ν. Καρανίκας: «Ούτε πήγα ΝΔ , ούτε είμαι με τη ΝΔ, ούτε πληρώνομαι από τον Άδωνι – παρακμιακή αριστερά»

Ο Νίκος Καρανίκας απάντησε στα επικριτικά σχόλια που τον ήθελαν να έχει

Κ. Βελόπουλος: «Εχθρός μου είναι ο Μητσοτάκης – Αυτή τη στιγμή μας κυβερνά συμμορία μαφιόζων»

Η τοποθέτηση του Κυριάκου Βελόπουλου ότι «εχθρός μου είναι ο Μητσοτάκης» ενισχύει

Κ. Μητσοτάκης: Στο Υπουργικό με φόντο Έβρο, Chevron και ασφάλεια

Από τον Έβρο, ο Κ. Μητσοτάκης συγκαλεί υπουργικό με αιχμή ασφάλεια και