Ο Σκουρλέτης καλεί σε συνάντηση τους εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ μέσω τηλεόρασης

3 λεπτά ανάγνωση
24 Ιουνίου 2017

Παρέμβαση μέσω του ΣΚΑΪ του Πάνου Σκουρλέτη προκειμένου να υπάρξει συνάντηση με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για να βρεθεί λύση στο θέμα των συμβασιούχων.

Τους καλεί στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Εσωτερικών στη Σταδίου προκειμένου να τους παρουσιάσει τη νομοθετική ρύθμιση που σκοπεύει να καταθέσει τη Δευτέρα στη Βουλή, η οποία θα προβλέπει τη διενέργεια διαγωνισμού με ευθύνη του ΑΣΕΠ, για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στην καθαριότητα των Δήμων.

Παράλληλα καλεί και τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη αν θέλει να παραβρεθεί στη συνάντηση στις 14.00, διαφορετικά να του αποσταλεί η νομοθετική ρύθμιση.

Μέχρι την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, στους ήδη απασχολούμενους στην καθαριότητα, θα δοθούν νέες προσωρινές συμβάσεις εξάμηνες ή οκτάμηνες.

«Βεβαίως και θα πάμε» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Νίκος Τράκας.

Την ίδια ώρα πάντως, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων προειδοποιεί για τους κινδύνους που εγκυμονεί για την υγεία η εκτεταμένη συσσώρευση απορριμμάτων .
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

JP Morgan: Το 2026 η μεγάλη επιστροφή της Ελλάδας στις Ανεπτυγμένες Αγορές – Οι ροές, τα ρίσκα και οι “εκλεκτές” μετοχές

Η JP Morgan βλέπει το 2026 ως έτος αναβάθμισης της Ελλάδας σε

«Το 2027 η Ελλάδα ψηλά χωρίς 17ωρη διαπραγμάτευση, που καταλήγει σε έρπη»

Η Κυβέρνηση υποσχέθηκε να πάει την Ελλάδα, ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τα αγκάθια και η ατζέντα

Σε φάση οριστικοποίησης μπαίνει σήμερα η προετοιμασία της ελληνικής αποστολής που θα