Ο Trump ακύρωσε την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου

2 λεπτά ανάγνωση
4 Δεκεμβρίου 2019

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε σήμερα ότι ακυρώνει την προγραμματισμένη τελική συνέντευξη Τύπου που επρόκειτο να παραχωρήσει μετά το τέλος της Συνόδου για την 70ή επέτειο του ΝΑΤΟ στο Ουάτφορντ, κοντά στο Λονδίνο κι αφότου άλλοι ηγέτες φαίνεται πως τον χλεύασαν για τις μακροσκελείς συνεντεύξεις του σε δημοσιογράφους.

«Θα ακυρώσω τη συνέντευξη Τύπου» δήλωσε ο ένοικος του Λευκού Οίκου με την ευκαιρία ενός γεύματος εργασίας με τα κράτη μέλη της Συμμαχίας που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το ΝΑΤΟ.

«Όταν ολοκληρωθούν οι σημερινές συναντήσεις, θα επιστρέψω στην Ουάσιγκτον. Δεν θα παραχωρήσουμε συνέντευξη Τύπου στο κλείσιμο της Συνόδου, διότι έχουμε δώσει τόσες πολλές τις τελευταίες δύο ημέρες. Καλό ταξίδι σε όλους» έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκεχειρία ΗΠΑ – Ιράν: Τί αλλάζει σε πετρέλαιο, χρηματιστήρια και επιτόκια – Το νέο σκηνικό στις αγορές

Ραγδαία μεταστροφή καταγράφεται στις διεθνείς αγορές, μετά την ανακοίνωση της εκεχειρίας μεταξύ

Εκεχειρία δυο εβδομάδων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν – Ανοίγει πλήρως το Στενό του Ορμούζ

Το Ιράν δηλώνει προσωρινό άνοιγμα του Ορμούζ, ζητώντας παύση βομβαρδισμών από ΗΠΑ

Πετρέλαιο: Βουτιά 18% στο WTI μετά την εκεχειρία Ιράν – ΗΠΑ

Ισχυρή διόρθωση καταγράφει η αγορά πετρελαίου.