Ο Wes McGrew νέος αντιπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα

1 λεπτό ανάγνωση
29 Αυγούστου 2013

Τον Αμερικανό Wes McGrew διόρισε την Πέμπτη το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) ως νέο αντιπρόσωπό του στην Ελλάδα. Ο McGrew, αντικαθιστά από τις 2 Σεπτεμβρίου τον Bob Traa, του οποίου η τριετής θητεία στο πόστο λήγει αυτόν το μήνα.

Ο McGrew εργάζεται στο ΔΝΤ από το 2004 και ήταν ήδη ανώτερο στέλεχος του κλιμακίου του Ταμείου για την Ελλάδα, ανέφερε το ΔΝΤ σε ανακοίνωσή του.

Προηγουμένως κατείχε θέσεις στο χρηματιστήριο NASDAQ και στο αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών. Ο McGrew είναι κάτοχος διδακτορικού στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο. Για το ΔΝΤ εργάστηκε σε προγράμματα χωρών στον Ισημερινό, την Τουρκία , τη ΠΓΔΜ και την Κύπρο.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΝΤ προς ΗΠΑ: Προειδοποίηση για δασμούς και περικοπές – Κίνδυνος επιβράδυνσης της ανάπτυξης

Το ΔΝΤ προειδοποιεί τις ΗΠΑ να επανεξετάσουν δασμούς και δημοσιονομικές περικοπές.

Ευ. Τσακαλώτος: «Η Ελλάδα θα σωθεί με ένταξη μεταναστών»

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υποστήριξε ότι η δημογραφική και αναπτυξιακή πρόκληση της χώρας

JP Morgan: Το 2026 η μεγάλη επιστροφή της Ελλάδας στις Ανεπτυγμένες Αγορές – Οι ροές, τα ρίσκα και οι “εκλεκτές” μετοχές

Η JP Morgan βλέπει το 2026 ως έτος αναβάθμισης της Ελλάδας σε