Ο Χουλιαράκης «αδειάζει» τον Καμμένο για τα ειδικά μισθολόγια

4 λεπτά ανάγνωση
1 Ιουλίου 2016

Το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει ακόμη λάβει τις προτάσεις των υπουργείων για τα ισοδύναμα, προκειμένου να μην παγώσουν τα ειδικά μισθολόγια, τόνισε την Παρασκευή ο Γιώργος Χουλιαράκης, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση.

Απαντώντας σε ερώτηση του Αναστάσιου Δαβάκη από τη ΝΔ για την αναφορά του κ. Καμμένου ότι έχουν ήδη κατατεθεί στο ΥΠΟΙΚ οι κωδικοί από το υπουργείο Άμυνας, ο υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «δεν έχω κανέναν λόγο να αμφιβάλλω πως όλοι οι αρμόδιοι υπουργοί θα μεριμνήσουν να καταθέσουν το συντομότερο τις δικές τους ισοδύναμες προτάσεις και να αφορούν σε μέτρα μόνιμου χαρακτήρα, ο χρόνος είναι άφθονος και το ΥΠΟΙΚ περιμένει να τις αξιολογήσει».

«Κι εγώ έχω ακούσει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να μιλάει με νούμερα και κωδικούς, περιμένουμε να αποσταλούν στο υπουργείο» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών «υπάρχει ένα περιθώριο τριών μηνών για να μεριμνήσουν οι αρμόδιοι υπουργοί να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις, που πρέπει να είναι μέτρα μόνιμου χαρακτήρα.»

Ο κ. Χουλιαράκης, ανέφερε ακόμη, ότι ολοκληρώνεται η επεξεργασία του υπουργείου Οικονομικών με στόχο να ψηφιστούν τα νέα ειδικά μισθολόγια πριν το τέλος του 2016 και να ισχύσουν από 1ης Ιανουαρίου 2017.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Σημαντική επιβράδυνση της οικονομίας με ανάπτυξη μόλις 1,4% στο δ’ τρίμηνο

Η αμερικανική οικονομία κατέγραψε αισθητή επιβράδυνση στο τέταρτο τρίμηνο.

«Το 2027 η Ελλάδα ψηλά χωρίς 17ωρη διαπραγμάτευση, που καταλήγει σε έρπη»

Η Κυβέρνηση υποσχέθηκε να πάει την Ελλάδα, ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Η Κίνα και οι προκλήσεις της βιώσιμης ανάπτυξης

Η Κίνα συνεχίζει να αναπτύσσεται, αλλά με σαφώς χαμηλότερους ρυθμούς σε σχέση