Οι ανησυχίες για την κινεζική οικονομία ρίχνουν τις τιμές του πετρελαίου

2 λεπτά ανάγνωση
23 Απριλίου 2013

Στις ηλεκτρονικές συναλλαγές της Σιγκαπούρης, τα συμβόλαια παράδοσης Ιουνίου για το αμερικανό αργό, υποχώρησαν κατά 66 σεντ στα $88,53 το βαρέλι, ενώ το Μπρεντ Βόρειας Θάλασσας απώλεσε το απόγευμα 69 σεντ υποχωρώντας στα $99,70 . Η ανάπτυξη στην Κίνα σίγουρα είναι πιο αργή και οι επενδυτές το αποτιμούν, δήλωσε ο Κέλι Τέο, υπεύθυνος για την στρατηγική στην IG Markets της Σιγκαπούρης.

Οι επενδυτές αναλύουν τα στοιχεία της βιομηχανικής παραγωγής σε συνδυασμό με τα στοιχεία για το ΑΕΠ της Κίνας, επιφέροντας πιέσεις στο πετρέλαιο, δήλωσε από την πλευρά του ο Ντέιβιντ Λίνοξ αναλυτής στην Fat Prophets στο Σίδνεϊ.

Σημειώνεται ότι η Κίνα είναι μεγαλύτερη καταναλώτρια ενέργειας στον κόσμο και τυγχάνει στενής παρακολούθησης από τους επενδυτές καυσίμων.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτακτες ειδησεις Ελλαδα

Χρυσός: Οι αγοραστές επέστρεψαν μετά το sell-off – Άνοδος 17% από την αρχή του έτους

Ο χρυσός επέστρεψε πάνω από το ψυχολογικό όριο των $5.000, καταγράφοντας 2η

Άλμα στο πετρέλαιο με φόντο τη Μέση Ανατολή

Ανοδική τροχιά κατέγραψαν εκ νέου οι διεθνείς τιμές του αργού πετρελαίου.
Εκτακτες ειδησεις Ελλαδα

Ο χρυσός σπάει κάθε όριο: Πάνω από τα $5.000 εν μέσω παγκόσμιας αβεβαιότητας

Σε αχαρτογράφητα νερά εισήλθε η παγκόσμια αγορά χρυσού, καθώς η τιμή του