ΟΛΠ: Η ΤΕΚΑΛ ΑΤΕ αναλαμβάνει έργο κρουαζιέρας -Στα €6,76 εκατ. ο προϋπολογισμός μελέτης

2 λεπτά ανάγνωση
30 Ιουλίου 2015

Ένα σημαντικό έργο κρουαζιέρας παίρνει το δρόμο της ολοκλήρωσης με χρηματοδότηση από  το ΕΣΠΑ.

Το Δ.Σ./ΟΛΠ ενέκρινε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού της 21.07.2015 για τηνανάδειξη αναδόχου του έργου «Ολοκλήρωση του έργου: Κατασκευή νέου κρηπιδότοιχου εξυπηρέτησης κρουαζιερόπλοιων περιοχής Αγ. Νικολάου Κεντρικού Λιμένα Πειραιά», προϋπολογισμού μελέτης 6.765.000,00 ευρώ με Φ.Π.Α.Ανάδοχος με ποσοστό έκπτωσης 45,03% αναδείχθηκε η ΤΕΚΑΛ ΑΤΕ.

Να σημειωθεί ότι το έργο μετά από αρκετές καθυστερήσεις λόγω πολλών προβλημάτων αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τις 31-12-2015 και θα αυξήσει τηδυνατότητα πρόσδεσης κρουαζιερόπλοιων καθιστώντας τον Πειραιά ένα μεγάλο καισύγχρονο κόμβο στη Μεσόγειο στον τομέα εξυπηρέτησης κρουαζιερόπλοιων.

Την ίδια περίοδο αύξηση 11,42% (102.149 έναντι 91.683 επιβάτες) παρουσίασε η κίνηση επιβατών κρουαζιέρας homeport κατά το α’ εξάμηνο σε σχέση με τοαντίστοιχο του 2014.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ειδησεις ελληνικου χρηματιστηριου

Υποχώρηση €5,18 δισ. στις καταθέσεις τον Ιανουάριο, σύμφωνα με την ΤτΕ

Οι καταθέσεις ιδιωτικού τομέα μειώθηκαν κατά 5,184 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο 2026,

Ευ. Τσακαλώτος: «Η Ελλάδα θα σωθεί με ένταξη μεταναστών»

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υποστήριξε ότι η δημογραφική και αναπτυξιακή πρόκληση της χώρας

JP Morgan: Το 2026 η μεγάλη επιστροφή της Ελλάδας στις Ανεπτυγμένες Αγορές – Οι ροές, τα ρίσκα και οι “εκλεκτές” μετοχές

Η JP Morgan βλέπει το 2026 ως έτος αναβάθμισης της Ελλάδας σε