ΟΠΑΠ: Αναστολή στοιχηματισμού σε ρωσικές αθλητικές διοργανώσεις από 28/02

3 λεπτά ανάγνωση
28 Φεβρουαρίου 2022

Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, όλες μας οι σκέψεις είναι στον Ουκρανικό λαό. Στον ΟΠΑΠ, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους Ουκρανούς πολίτες και στο αδιαμφισβήτητο δικαίωμά τους για ελευθερία.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία ανακοινώνει ότι δεν θα προσφέρει προς στοιχηματισμό οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός συνδέεται με ρωσικές διοργανώσεις (πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, πινγκ πονγκ, χάντμπολ, χόκεϊ επί πάγου και φούτσαλ) από τις 28.02.2022.

Συγκεκριμένα, οι αγώνες των παρακάτω ρωσικών διοργανώσεων δεν θα διατίθενται προς στοιχηματισμό είτε μέσω του Pamestoixima.gr, είτε μέσω του δικτύου των Καταστημάτων ΟΠΑΠ.

https://club.pamestoixima.gr/documents/159260/0/Capture+%281%29.jpg/c1733398-4739-4c4a-86b9-5c5a8080bccf?t=1645993319537

Διευκρινίζεται, ότι όσα στοιχήματα έχουν ήδη τοποθετηθεί σε ρωσικά αθλητικά γεγονότα ισχύουν κανονικά.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η κίνηση αυτή ενδέχεται να προκαλέσει συγκεκριμένους περιορισμούς σε εσάς. Ωστόσο, όλοι εμείς στον ΟΠΑΠ ευελπιστούμε, ότι λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες έκτακτες περιστάσεις, η κίνηση αυτή θα γίνει κατανοητή και θα στηριχθεί.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρηματιστήριο: Ράλι 6,58% με τζίρο-ρεκόρ και άλμα τραπεζών

Σε τροχιά ισχυρής ανάκαμψης κινήθηκε η Λεωφόρος Αθηνών.

Χρηματιστήριο: Ράλι +5% με οδηγό τις τράπεζες μετά την εκεχειρία

Ισχυρή ανοδική αντίδραση καταγράφει το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ισχυρή άνοδος με οδηγό τις τράπεζες

Με ισχυρή ανοδική αντίδραση επέστρεψαν οι αγοραστές στη Λεωφόρο Αθηνών.