ΟΠΑΠ: Στο 67,68% του μετοχικού κεφαλαίου η συμμετοχή στο πρόγραμμα επανεπένδυσης μετοχών

2 λεπτά ανάγνωση
8 Νοεμβρίου 2021

Δύο χιλιάδες εκατόν δέκα μέτοχοι ανταποκρίθηκαν θετικά στο πρόγραμμα επανεπένδυσης μερίσματος (scrip dividend), ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ, “επιλέγοντας να επανεπενδύσουν στην εταιρία, με αποτέλεσμα η συμμετοχή στο πρόγραμμα να ανέλθει στο 67,68% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου εξαιρουμένων των ιδίων μετοχών”.

Σημειώνεται ότι το Sazka Group, ο μεγαλύτερος μέτοχος στον ΟΠΑΠ, επίσης επέλεξε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα επανεπένδυσης με το σύνολο των μετοχών που ελέγχει. Ως αποτέλεσμα της πλήρους συμμετοχής στο πρόγραμμα επανεπένδυσης, το τρέχον ποσοστό συμμετοχής του Sazka Group ανέρχεται σε 46,86% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου.

Σημειώνεται πως την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή του μερίσματος και ταυτόχρονα 1.700.334 νέες μετοχές θα τεθούν σε διαπραγμάτευση.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Υποβάθμιση» ή νέο φωτεινό κεφάλαιο η αλλαγή πίστας του Χρηματιστηρίου Αθηνών;

Η MSCI, ο μεγαλύτερος πάροχος δεικτών στον κόσμο με τα κεφάλαια που είναι

GS: Eurobank, Alpha Bank, Πειραιώς και ΟΠΑΠ οι μεγάλοι κερδισμένοι από την αναβάθμιση του Χ.Α.

Σημαντικές ανακατατάξεις στις ροές των ελληνικών μετοχών αναμένεται να προκαλέσει η αναβάθμιση

MSCI: Ανοίγει τον δρόμο για αναβάθμιση της Ελλάδας στις Ανεπτυγμένες Αγορές

Σε τροχιά αναβάθμισης – εξπρές της Ελλάδας προσανατολίζεται η MSCI, ανοίγοντας τον