Οριακή άνοδος 0,05% για τον Nikkei

1 λεπτό ανάγνωση
2 Δεκεμβρίου 2020

Με μικτά πρόσημα κινούνται τα ασιατικά χρηματιστήρια μετά τα νέα ρεκόρ του S&P 500 και του Nasdaq χθες στο ράλι που έχουν πυροδοτήσει οι θετικές εξελίξεις από το μέτωπο των εμβολίων.

Ειδικότερα, ο Nikkei 225 σημειώνει οριακά κέρδη 0,05% στις 26.800,98 μονάδες. Στο Χονγκ Κονγκ ο δείκτης Hang Seng υποχωρεί 0,03%, ενώ στην ηπειρωτική Κίνα ο Shanghai Composite χάνει 0,07%.

Ο Kospi της Νότιας Κορέας σημειώνει άνοδο 1,3%. Στην Ταϊβάν και στην Ινδονησία οι δείκτες κερδίζουν 0,7% και 1% αντίστοιχα.

Στην Αυστραλία ο S&P/ASX 200 καταγράφει οριακά κέρδη 0,02%.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

Οριακή άνοδος 0,05% για τον Nikkei

1 λεπτό ανάγνωση
20 Σεπτεμβρίου 2017

Μικρή άνοδο σημειώνουν οι δείκτες στα ασιατικά χρηματιστήρια, σε μια συνεδρίαση που οι κινήσεις είναι προσεκτικές εν όψει της ανακοίνωσης πολιτικής από τη Fed.

Ο δείκτης Nikkei 225 σημείωσε άνοδο 0,05% στις 20.310,46 μονάδες, ο Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ ενισχύεται 0,24%, ο Shanghai στην Κίνα σημειώνει άνοδο 0,25%, ο Straits Times στη Σιγκαπούρη υποχωρεί 0,11%, ο S&P/ASX στην Αυστραλία σημειώνει πτώση 0,3%, ο Kospi στη Νότια Κορέα καταγράφει απώλειες 0,1%.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασία: Σε αρνητικό έδαφος υπό το βάρος της Wall Street και του αμερικανικού πληθωρισμού

Πιέσεις καταγράφουν τα ασιατικά χρηματιστήρια την Παρασκευή, καθώς οι επενδυτές παρακολουθούν με

Μεικτά πρόσημα στα ασιατικά χρηματιστήρια – Πιέσεις από τα πολύτιμα μέταλλα

Με μεικτά πρόσημα κινούνται τα ασιατικά χρηματιστήρια την Παρασκευή, μετά το έντονο

Επιλεκτικές τοποθετήσεις στην Ασία με οδηγό τον κλάδο των ημιαγωγών

Μικτές τάσεις κατέγραψαν τα ασιατικά χρηματιστήρια στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, με