Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία για την εξαγορά του «E» από τον Ιβάν Σαββίδη

3 λεπτά ανάγνωση
11 Αυγούστου 2017

Οριστικοποιήθηκε τα ξημερώματα η συμφωνία για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού «Έψιλον» από τον όμιλο του ομογενούς επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πηγές, εντός του Οκτωβρίου ο όμιλος εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να ανακοινώσει στοιχεία για το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του καναλιού, ενώ η παρουσίαση της συνολικής ανανεωμένης εικόνας του «Έψιλον» υπολογίζεται ότι θα γίνει στις αρχές του 2018. Στο νέο πρόγραμμα, στόχος είναι να δοθεί έμφαση στην ενίσχυση του ενημερωτικού χαρακτήρα του τηλεοπτικού σταθμού.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από κύκλους που πρόσκεινται στον Ιβάν Σαββίδη, προς το παρόν ουδεμία συζήτηση έχει γίνει, σε σχέση με αλλαγή ή διατήρηση προσώπων στο «Έψιλον».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης, ήδη έχει αποκτήσει τις εφημερίδες «Έθνος» και «Ημερησία», ενώ συμμετέχει και στο MEGA, μέσω Πήγασου. Ο τηλεοπτικός σταθμός «Εψιλον» δημιουργήθηκε το 2013 από τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurobank: Ενισχυμένο payout και κεφαλαιακή ευελιξία: Στα €2,6 δισ. οι διανομές την τριετία 2026–2028

Η Eurobank μπαίνει στην περίοδο 2026–2028 με ισχυρά κεφάλαια, αυξημένα κέρδη και
Ειδησεις ελληνικου χρηματιστηριου

Υποχώρηση €5,18 δισ. στις καταθέσεις τον Ιανουάριο, σύμφωνα με την ΤτΕ

Οι καταθέσεις ιδιωτικού τομέα μειώθηκαν κατά 5,184 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο 2026,

Συμφωνία της Πειραιώς με την ΕΣΕΕ για την ενίσχυση της ρευστότητας των εμπορικών επιχειρήσεων

Η Πειραιώς και η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), προχώρησαν σε