Π. Σκουρλέτης: «Δεν υπάρχει στην παρούσα φάση συμφωνία χωρίς πολιτικό κόστος»

2 λεπτά ανάγνωση
13 Φεβρουαρίου 2017

«Δεν υπάρχει στην παρούσα φάση συμφωνία χωρίς πολιτικό κόστος», λέει στην Εφημερίδα των Συντακτών ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης. «Σημασία έχει μέσα από τη δύσκολη πορεία να οδηγηθούμε εκτός μνημονίων», τονίζει.

Μάλιστα, ο υπουργός σημειώνει ότι αν ακυρωθεί αυτή η προοπτική θα έχει υποστεί βαριά ήττα όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η κοινωνία.

Ο κ Σκουρλέτης παράλληλα επισημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή μία συμφωνία που θα παρατείνει το καθεστώς αβεβαιότητας, θα λειτουργεί ως τροχοπέδη για την ανάπτυξη και θα ανακυκλώνει την ύφεση.

Αναφερόμενος στο ταξίδι του κ Μητσοτάκη στο Βερολίνο, σήμερα Δευτέρα και αύριο, ο υπουργός κατηγορεί τον αρχηγό της ΝΔ ότι δίνει ψήφο εμπιστοσύνης απέναντι στις προτάσεις του ΔΝΤ και του κ Σόιμπλε.

Λέει μάλιστα ότι δε θα αδικήσει τον κ Μητσοτάκη, αν σκεφτεί πως πάει στο Βερολίνο για να πάρει το χρίσμα.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΝΤ προς ΗΠΑ: Προειδοποίηση για δασμούς και περικοπές – Κίνδυνος επιβράδυνσης της ανάπτυξης

Το ΔΝΤ προειδοποιεί τις ΗΠΑ να επανεξετάσουν δασμούς και δημοσιονομικές περικοπές.

Η «ωρολογιακή βόμβα» του αμερικανικού χρέους

Σε τροχιά έντονης διόγκωσης βρίσκεται το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ.

«Αλαζονεία: το πιο ήσυχο σκάνδαλο της εξουσίας»

Η θέση του CEO σε έναν δημόσιο οργανισμό δεν είναι τρόπαιο. Είναι