Π. Σκουρλέτης: «Αριστεροί επίδοξοι νταβατζήδες προσπαθούν να διαμορφώσουν την ατζέντα συνεδρίου»

2 λεπτά ανάγνωση
2 Σεπτεμβρίου 2019

Για επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα έκανε λόγο ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας  στον Alpha 989.

Ο κ. Σκουρλέτης μίλησε για «επίδοξους νταβατζήδες της Αριστεράς» που προσπαθούν, όπως είπε, να διαμορφώσουν την ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει του συνεδρίου του κόμματος.

«Προφανώς υπήρξαν απανωτά δημοσιεύματα που κορυφώθηκαν την περίοδο των διακοπών. Επιχείρησαν μέσα από στοχοποίηση την απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξαν προσπάθειες διαφόρων κέντρων να διαμορφώσουν τη συζήτηση που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει συνεδρίου. Εννοώ άτομα από το ευρύτερο προοδευτικό χώρο, όπως αυτοπροσδιορίζονται, που νομίζουν ότι κατέχουν αλάθητο και δεν καταλαβαίνουν ότι στο τι κάνει ένα κόμμα ακολουθείται μια δημοκρατική διαδικασία», τόνισε.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική σταθερότητα ή ανατροπή; Η επόμενη μέρα μετά τις εξελίξεις

Ραγδαίες ανακατατάξεις διαμορφώνονται στο πολιτικό σκηνικό, καθώς οι τελευταίες διεθνείς εξελίξεις και

ALCO: Στις 11,9 μονάδες η διαφορά της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ – Το 59% δεν θα ψήφιζε το κόμμα Καρυστιανού

Την εικόνα μίας καθαρής, αλλά σχετικά μικρής δημοσκοπικής πτώσης για τη ΝΔ

Ν. Καρανίκας: «Τον ΣΥΡΙΖΑ πλέον τον θεωρώ ένα κόμμα παράγκα»

Σκληρή και αιχμηρή κριτική άσκησε ο Νίκος Καρανίκας προς τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας