Παναθηναϊκός – Κισσαμικός: 4-0

3 λεπτά ανάγνωση
1 Φεβρουαρίου 2017

Μετέτρεψαν σε πάρτι τη ρεβάνς με τον Κισσαμικό (0-4) και με συνολικό σκορ 7-0 προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Εξαιρετικός και MVP του ματς ο Βίκτορας Κλωναρίδης (γκολ και ασίστ) στην επιστροφή του στο «τριφύλλι», άρεσαν οι Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Μίγγος, Ευαγγέλου και έδειξαν ότι… διψάνε για διάκριση και ο Παναθηναϊκός μπορεί να στηριχτεί πάνω τους! Οι «πράσινοι» θα συναντήσουν στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας τον Αστέρα Τρίπολης.

Πώς έπαιξε

Από τη στιγμή που η πρόκριση υπέρ του Παναθηναϊκού είχε κριθεί επί της ουσίας από το πρώτο ματς της Λεωφόρου, με προίκα τη νίκη με 3-0 επί του Κισσαμικού, ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρήκε την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Σε αυτή βρέθηκε με το… καλημέρα ο Βίκτορας Κλωναρίδης στην επιστροφή του στο «τριφύλλι», αγωνιζόμενος ως δεύτερος επιθετικός πίσω από τον Ρινάλντι, ενώ στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής βρέθηκαν οι Μπουμάλ (δεξιά) και Χατζηγιοβάννης (αριστερά).

Ως γκολκίπερ -όπως συμβαίνει στα ματς του Κυπέλλου- επανήλθε ο Λουκ Στιλ, στα δύο άκρα της άμυνας οι Μαρινάκης (δεξιά) και Χουλτ (αριστερά), ενώ δίδυμο στα σέντερ μπακ και τα αμυντικά χαφ ήταν οι Μολέντο-Ευαγγέλου και Ζέκα-Ρέις αντίστοιχα.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάτι παραπάνω από μία νίκη σε «αιώνιο» ντέρμπι

Κόντρα στα προγνωστικά, στη φόρμα και την αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων,

Ο Νίκολιτς έβαλε την ΑΕΚ στην κούρσα του πρωταθλήματος

Στην εκκίνηση του δεύτερου γύρου της Super League, η μάχη της κορυφής

Η ΑΕΚ προοδεύει και ο Παναθηναϊκός μαθαίνει

Σε ένα ντέρμπι με απίστευτη διακύμανση του σκορ, πέντε γκολ, τρία πέναλτι