Πανηγυρική πρόκριση στους «32» για τον ΠΑΟΚ

3 λεπτά ανάγνωση
8 Δεκεμβρίου 2016

Πανηγυρική πρόκριση στους «32» του Europa League πήρε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος νίκησε με 2-0 τη Σλόβαν Λίμπερετς στην Τούμπα στην 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης.

Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο στους «ασπρόμαυρους» και τους περίμεναν μετά τη μεσαία γραμμή, γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να κυριαρχήσει από το ξεκίνημα. Ο ΠΑΟΚ είχε έναν εξαιρετικό Λέο Μάτος από δεξιά, με το Βραζιλιάνο να κάνει πολλές κούρσες και σε μία από αυτές, στο 29΄, προήλθε το γκολ.

Σκόρερ ο Γκάρι Ροντρίγκες με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, ωστόσο, στο 3΄ ο Βαρέλα έχασε απίστευτη ευκαιρία να δώσει νωρίτερα το προβάδισμα, όταν με κεφαλιά αστόχησε προ κενής εστίας. Οι γηπεδούχοι είχαν άλλες δύο καλές στιγμές στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, με τα σουτ των Αθανασιάδη και Μάτος, που βρήκαν σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ των Τσέχων.

Το γκολ της Φιορεντίνα επί της Καραμπάχ έδωσε μεγαλύτερη ψυχολογική ώθηση στους «ασπρόμαυρους». Η υπόθεση νίκη για τους Θεσσαλονικείς «καθάρισε» στο 67΄ με το υπέροχο πλασέ του Δημήτρη Πέλκα μετά την ασίστ του Λέοβατς (2-0). Από κει και πέρα το παιχνίδι απόκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ντέρμπι της Τούμπας «φωτογράφισε» φινάλε – θρίλερ στη SuperLeague

Μία εξαιρετικά απρόβλεπτη αγωνιστική ολοκληρώθηκε με διόλου αναμενόμενα αποτελέσματα.

Εφτά νεκροί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σε τροχαίο στη Ρουμανία

Σε σοβαρό δυστύχημα φέρονται να εμπλέκονται Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία

Ο Νίκολιτς έβαλε την ΑΕΚ στην κούρσα του πρωταθλήματος

Στην εκκίνηση του δεύτερου γύρου της Super League, η μάχη της κορυφής