Παπαχριστόπουλος: “Παλέψαμε για να υπάρχει ασφάλεια στα Βόρεια σύνορά μας”

4 λεπτά ανάγνωση
26 Ιανουαρίου 2019

“Το Σκοπιανό έπρεπε να έχει λυθεί εδώ και χρόνια, η κυβέρνηση υιοθέτησε επιθετική πολιτική κι όχι την επιλογή της αδράνειας, αυτό έπρεπε να κάνε αυτή η κυβέρνηση, έστω κι αν έχει ένα πρόσκαιρο πολιτικό κόστος”, τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, FOCUS 103,6 ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

“Παλέψαμε για να υπάρχει ασφάλεια στα Βόρεια σύνορά μας”, είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος, ενώ ερωτηθείς γιατί δεν παρέδωσε την έδρα του, μετά την ψήφιση της συμφωνίας, όπως είχε δεσμευτεί, δήλωσε:

“Άκουσα την κραυγή αγωνίας του Πάνου Καμμένου στη Βουλή, ότι έχει μεθοδεύσει ο κ. Βούτσης το διαμελισμό του κόμματος των ΑΝΕΛ. Δεν σας κρύβω ότι ούτε εγώ ήξερα τον κανονισμό. Κι όταν είδα ότι ο Αριστείδης Φωκάς προσχώρησε στους ΑΝΕΛ χάρηκα, γιατί δεν ήθελα να είμαι εγώ η αιτία, ένα κόμμα με το οποίο πολιτεύτηκα, πήρα την έδρα μου κτλ, (να διαλυθεί).

Κι ενώ είχα έτοιμη την παραίτησή μου, όταν άκουσα τον Πάνο Καμμένο, σκέφτηκα ότι δεν θέλω να είμαι εγώ, που θα διαλύσω την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Έδωσα μία υπόσχεση στον εαυτό μου, σε κανένα άλλον, να παρατείνω μέχρι να βρει κάποια λύση, υπάρχουν 2-3 βουλευτές, γιατί αν δεν είσαι βουλευτής, που να προέρχεσαι από το συγκεκριμένο κόμμα δεν “πιάνεται” η πεντάδα. Για 4-5 μέρες, δεν χάθηκε ο κόσμος.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Interview: Στο 26,4% και προς 3η θητεία η ΝΔ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κ. Μητσοτάκης με 31,5%

Η μεγάλη δημοσκόπηση της Interview για το POLITIC έρχεται να αποτυπώσει ένα

Marc: Στο 31,4% η ΝΔ, ο Κ. Μητσοτάκης “ανέβασε” τα ποσοστά του στην καταλληλότητα στο 32,6%

Σταθερή ανάκαμψη για τη Νέα Δημοκρατία που φτάνει πλέον στο 31,4% στην

Οι δημοσκοπήσεις δεν κυβερνούν· καταγράφουν

Η Ελλάδα μπορεί να παράγει περισσότερες δημοσκοπήσεις από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα,