Παππάς: Το νέο τηλεοπτικό τοπίο θα είναι πραγματικότητα σε λίγες ημέρες

3 λεπτά ανάγνωση
30 Σεπτεμβρίου 2016

«Η Νέα Δημοκρατία δυστυχώς, επέλεξε να διασυρθεί και να συρθεί πίσω από καθόλου έννομα συμφέροντα όσων νόμιζαν ότι η αεροπειρατεία των συχνοτήτων θα συνεχίζονταν για πάντα» σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε δηλώσεις του σχετικά με την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών.

«Είναι επίσης ντροπή, είναι αίσχος», συνέχισε ο υπουργός Επικρατείας, «για όσους ανεπιτυχώς επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν δημόσιους λειτουργούς για να διαφυλάξουν τα ειδικά και ιδιαίτερα συμφέροντά τους». «Οι πολίτες πλέον γνωρίζουν πως κάποια δελτία ειδήσεων δεν είναι για την ενημέρωσή τους. Είναι δελτία για την υπεράσπιση των συμφερόντων των συγκεκριμένων ιδιοκτησιών» υπογράμμισε ο Νίκος Παππάς.

«Η λάσπη όμως, επιστρέφει πάρα πολύ γρήγορα, πίσω σε αυτούς που την εκτοξεύουν», πρόσθεσε.

«Μια μεγάλη τομή, μια μεγάλη μεταρρύθμιση ολοκληρώνεται, ας το καταλάβουν, πρόσθεσε ο υπουργός Επικρατείας, υπογραμμίζοντας ότι «κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου, το νέο τηλεοπτικό τοπίο σε λίγες ημέρες θα είναι πραγματικότητα» κατέληξε ο υπουργός Επικρατείας.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν θα «μασήσουμε» τόσο γρήγορα και τόσο εύκολα τις δηλώσεις μετανοίας του

Όταν φύγει κανείς από αρχηγός κι ύστερα από έξι μήνες συνειδητοποιήσει πως

Μετά… εμφανίστηκε ο Κασσελάκης, σαν σταρ του Χόλυγουντ

Δεν αποκλείω διόλου την πιθανότητα, το φαινόμενο Κασσελάκη να στέλνει μηνύματα σ’

ΣΥΡΙΖΑ: Στον Κασσελάκη οι ψηφοφόροι του Παππά, στην Αχτσιόγλου του Τσακαλώτου

Οι συμμαχίες που θα κρίνουν τον αρχηγό την ερχόμενη μέρα.