Παραίτηση Μποτόπουλου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

2 λεπτά ανάγνωση
30 Οκτωβρίου 2015

Την παραίτηση του στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, κατόπιν αιτήματος του ίδιου του υπουργού, υπέβαλλε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κώστας Μποτόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αποχώρηση του θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ο εισηγητής της ΝΔ Μάκης Βορίδης ρώτησε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο αν όντως ζήτησε την παραίτηση του κ. Μποτόπουλου, με τον υπουργό να απαντά καταφατικά.

Στο πλαίσιο αυτό,  ο κ. Βορίδης κάλεσε τον κ. Τσακαλώτο να απαντήσει για ποιο λόγο έσπευσε να αλλάξει την διοίκηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς λίγο πριν τη νέα ανακεφαλαιοποίηση των συστημικών τραπεζών. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη θέση συντονίστριας κοινοτικών πόρων της ΝΔ παραιτήθηκε η Καλλιόπη Σεμερτζίδου

Την παραίτησή της από τη θέση της συντονίστριας Κοινοτικών Πόρων και Γυναικείας

Δ. Καμπουράκης: «Όσοι πήγαν στις συγκεντρώσεις πιστεύετε θεωρούν κάθαρση αν μπει ένας Τριαντόπουλος φυλακή;»

Ο Δημήτρης Καμπουράκης σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις αναφορά με την τραγωδία των

Χρήστος Τριαντόπουλος: Παραιτείται πριν την Προανακριτική για την τραγωδία στα Τέμπη

Προς παραίτηση οδεύει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος αναμένεται