Παρέμβαση Μητσοτάκη: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει»

4 λεπτά ανάγνωση
9 Μαρτίου 2021

Παρέμβαση έκανε ο πρωθυπουργός μετά τα σημερινά θλιβερά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην Νέα Σμύρνη και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, ο οποίος νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

«Οι θλιβερές εικόνες βίας που είδαμε όλοι, απόψε, στην Αθήνα πρέπει να είναι οι τελευταίες. Και η ζωή ενός συμπολίτη μας, του νεαρού αστυνομικού που κινδύνευσε, να μας αφυπνίσει», τονίζει σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σημειώνοντας ότι αυτές τις στιγμές πρέπει να επικρατήσει απ’ όλους αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία.

«Και απευθύνομαι ειδικά στους νέους μας, που είναι προορισμένοι να δημιουργούν. Όχι να καταστρέφουν. Η τυφλή οργή δεν οδηγεί πουθενά», προσθέτει.

Επίσης ο πρωθυπουργός αναφέρει ότι «δυστυχώς, κάποιοι αγνόησαν τις προειδοποιήσεις μας» και σε όσους επιχειρούν, όπως σημειώνει, να σπείρουν το μίσος και το διχασμό στην κοινωνία για να καλύψουν το δικό τους αδιέξοδο, όπως έκαναν και στο παρελθόν», απαντά το εξής: «To βράδυ των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 τόνισα ότι είμαι εδώ για να εγγυηθώ την ενότητα, την ασφάλεια και την ευημερία όλων των Ελλήνων. Αυτό επαναλαμβάνω και τώρα. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας γυρίσει πίσω».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

MSCI: Τί σημαίνει η αναβάθμιση της Ελλάδας σε ανεπτυγμένη αγορά

Η αναβάθμιση από τον MSCI σε ανεπτυγμένες αγορές προσελκύει επενδύσεις και βελτιώνει

Επιτόκια Fed και ECB: Τί σημαίνουν για την Ελλάδα, δάνεια και ανάπτυξη

Οι αποφάσεις επιτοκίων από FED και ΕΚΤ επηρεάζουν άμεσα δάνεια, επενδύσεις, ανάπτυξη

Morgan Stanley: Overweight στην Ελλάδα – Γιατί προτείνει τράπεζες μετά την αναβάθμιση του MSCI

Η Morgan Stanley διατηρεί σύσταση overweight για την Ελλάδα.