Π. Μαρινάκης: «Η Ζ. Κωνσταντοπούλου κάνει πολιτική καριέρα στις πλάτες των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών»

1 λεπτό ανάγνωση
24 Σεπτεμβρίου 2025
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πάνος Μαρινάκης άσκησε δριμεία κριτική στην αντιπολίτευση, τονίζοντας ότι «πολύ μεγάλο μέρος της δεν θέλει να ξεκινήσει η δίκη για την τραγωδία των Τεμπών».

Στρέφοντας τα βέλη του προσωπικά προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημείωσε ότι «επιχειρεί να χτίσει πολιτική καριέρα στις πλάτες των συγγενών των θυμάτων», υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση έχει αποδείξει έμπρακτα τη βούλησή της να προχωρήσουν οι διαδικασίες, ώστε να αποδοθούν ευθύνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Volkswagen Taigo και T-Cross δύο compact SUV

Η Volkswagen εστιάζει στη δημοφιλή κατηγορία των compact SUV, αναδεικνύοντας δύο σύγχρονες και συμπληρωματικές προτάσεις για

Ποια θα κυριαρχήσει;

Χρειάστηκε ελάχιστος χρόνος δημόσιας έκθεσης για να γίνει φανερό ότι η Μαρία

ΕΚΤ: Ο επίμονος πληθωρισμός στις υπηρεσίες φρενάρει τις μειώσεις επιτοκίων

Στο επίκεντρο των αγορών και της οικονομικής συζήτησης βρίσκεται πλέον η νομισματική