Π. Μαρινάκης: «Παραμύθια της Χαλιμάς ότι θα φύγει ο Μητσοτάκης και θα έρθει ο Δένδιας»

2 λεπτά ανάγνωση
29 Οκτωβρίου 2025
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε με έντονο ύφος στα σενάρια περί εσωκομματικών αναταράξεων στη Νέα Δημοκρατία, χαρακτηρίζοντας τα ως «παραμύθια της Χαλιμάς».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως «όσοι επενδύουν στην ιδέα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φύγει και θα έρθει ο Νίκος Δένδιας, απλώς καλλιεργούν φαντασιώσεις για να συντηρήσουν τεχνητή ένταση».

Ο κ. Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι «η κυβέρνηση είναι απολύτως ενωμένη, με σταθερό προσανατολισμό και ξεκάθαρο σχέδιο για τη χώρα», επισημαίνοντας παράλληλα πως «όσοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ρήγματα στο εσωτερικό της ΝΔ, το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποκαλύπτουν τη δική τους αμηχανία απέναντι στην πολιτική σταθερότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρηματιστήριο: Οριακά κέρδη για τρίτη ημέρα – «Έσβησε» το ράλι στο κλείσιμο

Με θετικό πρόσημο αλλά εμφανή απώλεια δυναμικής ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση το Χρηματιστήριο

Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν θα εμπλακεί στρατιωτικά στη Μ. Ανατολή

Ο πρωθυπουργός μίλησε στο συνέδριο «Greek Energy: The New Era» στο ξενοδοχείο

Α. Πορτοσάλτε: «Αν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ βγάλουν γραπτώς ότι δεν συνεργάζονται με τη ΝΔ θα έχουν κάνει το μεγαλύτερο δώρο στον Μητσοτάκη»

Ο Α. Πορτοσάλτε εκτίμησε ότι μια επίσημη και γραπτή δέσμευση του ΠΑΣΟΚ