Π. Μαρινάκης: Στις 4 Μαρτίου η συζήτηση για προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη, στις 5 Μαρτίου η προ ημερησίας

2 λεπτά ανάγνωση
20 Φεβρουαρίου 2025

Τις ημερομηνίες των κοινοβουλευτικών διαδικασιών που αφορούν την υπόθεση των Τεμπών ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Συγκεκριμένα, στις 4 Μαρτίου θα διεξαχθεί στη Βουλή η συζήτηση επί της πρότασης για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, ενώ στις 5 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το ίδιο θέμα.

Οι διαδικασίες αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διερεύνησης της τραγωδίας των Τεμπών, με τα κόμματα να τοποθετούνται για τις ευθύνες και τις ενδεχόμενες παραλείψεις που οδήγησαν στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Η κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι επιδιώκει την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ η αντιπολίτευση ασκεί πιέσεις για απόδοση ευθυνών σε πολιτικό και ποινικό επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπουργός Άμυνας Ισραήλ: Ο Αλί Λαριτζανί είναι νεκρός

Ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας, ο Ισραέλ Κατς, ανακοίνωσε την «εξόντωση» του Αλί

Π. Γερουλάνος: «Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποκτήσει δυναμική για να βγει πρώτο κόμμα στις εκλογές»

Η δήλωση του Π. Γερουλάνου ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποκτήσει τη

Eurobank: Στα €5 αναβαθμίζει την τιμή στόχο η Jefferies

Σε αναβάθμιση της τιμής στόχου για τη Eurobank προχώρησε η Jefferies, διατηρώντας