Πιέσεις και στη Wall

1 λεπτό ανάγνωση
3 Ιουλίου 2013

Πτωτικά κινούνται οι δείκτες στην αγορά της Νέας Υόρκης, καθώς η εικόνα αστάθειας που παρουσιάζει η Ευρώπη ουσιαστικά ακύρωσε τον θετικό αντίκτυπο από τα στοιχεία για την αγορά εργασίας των ΗΠΑ.

Απώλειες καταγράφουν όμως και οι αμερικανικές τράπεζες, με τη μετοχή της Morgan Stanley να σημειώνει πτώση -1,76%, τη μετοχή της Bank of America να υποχωρεί -1,24% και τη μετοχή της Citigroup να πέφτει -1,38%. Μικρότερες απώλειες καταγράφουν οι μετοχές της Morgan Chase & Co. με -0,83% και της Goldman Sachs Group με -0,64%.

Σε αυτό το κλίμα ο γενικός δείκτης Dow Jones υποχωρεί -0,16%, ο S&P 500 σημειώνει πτώση -0,44% και ο δείκτης των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας Nasdaq χάνει -0,22%.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το reality check των επενδυτών με τη φούσκα της ΑΙ»

Μία αρκετά πικρή πρώτη γεύση των υπερβολικά υψηλών αποτιμήσεων των μετοχών, ειδικά

Goldman Sachs και Morgan Stanley προειδοποιούν για πτώση 20% στις αγορές μετά το ράλι της Τεχνητής Νοημοσύνης

Μήνυμα συγκράτησης έστειλαν οι διευθύνοντες σύμβουλοι της Goldman Sachs και της Morgan

Ράλι χρυσού και κραδασμοί στις αγορές: Η τραπεζική αβεβαιότητα στις ΗΠΑ κλονίζει το παγκόσμιο σύστημα

Οι παγκόσμιες αγορές βρίσκονται αντιμέτωπες με μια νέα περίοδο αναταράξεων και ανασφάλειας,