Προπηλάκισαν τον Τσίπρα έξω από το Εφετείο – Τον προστάτευσαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

2 λεπτά ανάγνωση
7 Οκτωβρίου 2020

Ένταση επικράτησε έξω από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε στη συγκέντρωση.

Μια ομάδα νεαρών που βρίσκονταν στο σημείο, σε μια απαράδεκτη ενέργεια, προέβη σε ρίψη αντικειμένων προς τον Αλέξη Τσίπρα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να προστατεύσουν τον πρόεδρο του κόμματος τους ανοίγοντας ομπρέλα προκειμένου να προστατευτεί από την ρίψη καφέδων και νερών.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «Στη συνείδηση του ελληνικού λαού όμως είναι εγκληματική οργάνωση και θα πάει εκεί που πρέπει, δηλαδή στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, έτσι όπως αρμόζουν οι αγώνες αυτού του λαού, η ιστορία αυτού του τόπου», παραχωρώντας δηλώσεις έξω από το Εφετείο.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ενοχή για τους 42 

Η εισαγγελέας Κυριακή Στεφανάτου πρότεινε την ενοχή όλων των 42 κατηγορουμένων που

Διατηρούνται σε ισχύ οι δασμοί των ΗΠΑ – Εφετείο «πάγωσε» την ακύρωσή τους

Λιγότερες από 24 ώρες μετά την αναίρεσή τους από ομοσπονδιακό δικαστήριο αρμόδιο

Μ. Βορίδης: «Η μόνη Κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια με καταδικασμένους υπουργούς ήταν του Τσίπρα»

Ο Υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, μιλά στο «Σήμερα» για όσα συμβαίνουν γύρω