Prorata: 6 στους 10 δεν βλέπουν το «τέλος των Μνημονίων»

2 λεπτά ανάγνωση
6 Φεβρουαρίου 2018

Σύμφωνα με όσα δηλώνουν στον Σφυγμό Ιανουαρίου της Prorata για την “Εφημερίδα των Συντακτών”, οι πολίτες βιώνουν απογοήτευση από τα κόμματα, αισθήματα φόβου και οργής, αλλά και απαισιοδοξία για τη συνολική και προσωπική τους οικονομική κατάσταση. 

6 στους 10 ερωτώμενους αμφισβητούν το αφήγημα του τέλους της δημοσιονομικής επιτήρησης και δηλώνουν ότι δεν θα έδιναν ακόμα μία ευκαιρία στον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να μη βγει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στα ποσοστά δυνητικής εκλογικής επιρροής, η διαφορά μεταξύ Ν.Δ. (34%) και ΣΥΡΙΖΑ (26%) βρίσκεται στις οκτώ μονάδες, με την ψαλίδα να κλείνει σε σχέση με τον τελευταίο Σφυγμό τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν βρισκόταν στις δέκα μονάδες (34%-24%).

Ακολουθούν: Κίνημα Αλλαγής (ΔΗΣΥ-Ποτάμι) 14%, ΚΚΕ 12%, Χρυσή Αυγή 10%, Ενωση Κεντρώων 9%, Λαϊκή Ενότητα 6%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 6%, ΑΝ.ΕΛΛ. 5%, Πλεύση Ελευθερίας 5%.

 

sfygmos-fevrouarios2018

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Μητσοτάκης: Τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών και ανασχηματισμού – Στόχος η πολιτική σταθερότητα

Κατηγορηματικό τέλος στα σενάρια περί πρόωρων εκλογών έβαλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Real Polls: Στο 30,8% η ΝΔ -“Βυθίζεται” ο ΣΥΡΙΖΑ στο 3,9%

Την εικόνα της ενίσχυσης της δημοσκοπικής εικόνας  της ΝΔ   που για πρώτη

Pulse: Στο 31,5% η ΝΔ – 18 μονάδες η διαφορά από το ΠΑΣΟΚ – Πτώση και για Καρυστιανού

Μιάμιση μονάδα στην πρόθεση ψήφου και δύο στην εκτίμηση (ψήφου) κερδίζει η