Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου

Ψευτογιατρός: Οι διάσημοι πελάτες του – Τσίπρας, Χριστόδουλος, Βίσση, Πανταζής, Βαρδινογιάννη

5 λεπτά ανάγνωση
25 Ιανουαρίου 2023
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Αλέξης ΤσίπραςΆννα ΒίσσηΛευτέρης ΠανταζήςΑρχιεπίσκοπος ΧριστόδουλοςΑγάπη Βαρδινογιάννη. Αυτοί είναι μερικοί από τους διάσημους «πελάτες» που, όπως ισχυριζόταν ο ψευτογιατρός είχε «θεραπεύσει», προκειμένου να πείσει τα υποψήφια θύματά του αν τον εμπιστευτούν και να αποσπάσει έτσι μεγάλα χρηματικά ποσά.

Κανένας φυσικά από τους παραπάνω δεν γνώριζε ότι το όνομά του εμπλεκόταν στην καλοστημένη απάτη του 66χρονου φυσιοθεραπευτή.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» του Mega, μια σειρά από καταθέσεις που ρίχνουν περισσότερο φως στα μυστικά του 66χρονου και στη συνταγή που ακολουθούσε για να κλείνει συμφωνίες με ασθενείς. «Ο Τριανταφύλλου για να μας πείσει, μας είπε ότι τέτοια σκευάσματα έπαιρναν και οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου για να έχουν καλή απόδοση. Αφ’ ότου δεν είδαμε αποτέλεσμα και σταματήσαμε την θεραπεία του, τρεις μήνες μετά τον ξαναείδα τυχαία. Μου είπε ότι κακώς σταματήσαμε και μου έφερε το παράδειγμα ενός παιδιού με καρκίνο στον εγκέφαλο το οποίο βοηθάει από νεαρή ηλικία. Ύστερα διαπίστωσα ότι αυτό το πρόσωπο δεν υπάρχει», δήλωσε η σύζυγος ενός θύματος.

 




 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ. Βορίδης: «Η μόνη Κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια με καταδικασμένους υπουργούς ήταν του Τσίπρα»

Ο Υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, μιλά στο «Σήμερα» για όσα συμβαίνουν γύρω

Ε. Αχτσιόγλου: «Ο Κασσελάκης έχει εργαλειοποιήσει τον Τσίπρα»

Η Έφη Αχτσιόγλου μίλησε για τις αιχμές του Στέφανου Κασσελάκη για τον

Πυρά Δραγασάκη σε Κασσελάκη: «Θα θέσω θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ»

Πυρά Δραγασάκη σε Κασσελάκη: «Θα θέσω θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ». Στο Παρίσι