Πτώση για την Ευρώπη

1 λεπτό ανάγνωση
20 Οκτωβρίου 2015

Ήπια πτωτικά έκλεισαν οι ευρωπαϊκοί δείκτες, αποτιμώντας αρνητικά τα αποτελέσματα που ανακοινώνουν οι εισηγμένες για το τρίτο τρίμηνο του έτους, ενώ οι προσδοκίες για πιθανή περαιτέρω χαλάρωση της νομισματικής πολιτικής κάμφθηκαν από τα στοιχεία για την πιστωτική επέκταση στην Ευρωζώνη.

Ο βρετανικός δείκτης FTSE 100 υποχώρησε κατά 0,12% στις 6.345 μονάδες, ο γερμανικός DAX κατέγραψε πτώση 0,16% στις 10.148 μονάδες και ο γαλλικός CAC 40 έκλεισε πτωτικά κατά 0,64% στις 4.674 μονάδες.

Ο σύνθετος πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 σημείωσε απώλειες 0,43% στις 362,67 μονάδες, διακόπτοντας το τριήμερο πτωτικό σερί. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί οι αγορές ποντάρουν ξανά στην Ευρώπη

Οι ευρωπαϊκές μετοχές προσελκύουν ιστορικές εισροές κεφαλαίων, καθώς διεθνή funds ενισχύουν επιθετικά

Τράπεζα Πειραιώς: Ανθεκτική οικονομική ανάπτυξη σε μια εποχή στρατηγικής αναδιάταξης και αυξημένης αβεβαιότητας

Η επαναφορά της διπλωματίας μειώνει τη διεθνή αβεβαιότητα, περιορίζοντας την άνοδο του

2026: Η γεωπολιτική της διαίσθησης και η πραγματικότητα του πεδίου

Έχοντας ήδη διανύσει τον πρώτο ενάμιση μήνα του 2026, η φυσιογνωμία του