Πτωτικά κινείται η Ευρώπη πριν το κλείσιμο της εβδομάδας

2 λεπτά ανάγνωση
25 Οκτωβρίου 2013

Στην αγορά συναλλάγματος, πιέσεις δέχονται τόσο το EUR όσο και το GBP έναντι του USD που επιχειρεί να διορθώσει την πτωτική του κίνηση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Στα χρηματιστήρια, πτωτικά κινούνται οι ευρωπαϊκοί δείκτες με τον γερμανικό DAX να είναι ο μόνος χρηματιστηριακός δείκτης που παραμένει σε θετικό πρόσημο. Καθώς κινείται στο +0.10% από το άνοιγμα της συνεδρίασης.

Οι σημαντικότερες απώλειες εμφανίζονται στον ιταλικό (-0.97%) και τον ισπανικό (-0.45%) δείκτη, ενώ ο ιαπωνικός Nikkei διαπραγματεύεται χαμηλότερα μετά την άνοδο του CPI της Ιαπωνίας. Ο αγγλικός FTSE και ο γαλλικός CAC40 κινούνται οριακά αρνητικά. Θα περιμένουμε το άνοιγμα της Νέας Υόρκης στις 16:30 για να δούμε το συναίσθημα γύρω από το S&P500.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασία: Βαριές εβδομαδιαίες απώλειες στα χρηματιστήρια παρά την αντίδραση της Παρασκευής

Σε κλίμα έντονης αβεβαιότητας κινούνται τα ασιατικά χρηματιστήρια.

Η Ευρώπη είναι πλέον, de facto, το ασφαλέστερο περιουσιακό στοιχείο στον κόσμο

Οι ΗΠΑ έχουν χάσει πλέον την αίγλη που είχαν στο παγκόσμιο χρηματοοικονομικό

Sell off σε Ελλάδα και Ευρωαγορές – Οι αγορές υποχωρούν υπό το βάρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή

Ο Μάρτιος άρχισε με έντονες πιέσεις στο ελληνικό χρηματιστήριο, λόγω κλιμάκωσης στη