RASS: Προβάδισμα 23,4 μονάδων για τη ΝΔ – Στο 16,8% ο ΣΥΡΙΖΑ

2 λεπτά ανάγνωση
19 Ιουνίου 2023
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Προβάδισμα 23,4 ποσοστιαίων μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει η δημοσκόπηση της RASS, που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ACTION 24.

Η πανελλαδική έρευνα εμφανίζει τη ΝΔ να συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου ποσοστό 40,2%, τον ΣΥΡΙΖΑ 16,8%, το ΠΑΣΟΚ 11,5%, το ΚΚΕ 7,6%, την Ελληνική Λύση 3,8%, την Πλεύση Ελευθερίας 3,7%, τη ΝΙΚΗ 2,8%, το ΜέΡΑ25 2,6% και τους Σπαρτιάτες 2,2%.

Σε ό,τι αφορά τους επιμέρους δείκτες, η εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη υπερέχει αυτής του Αλέξη Τσίπρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με διαφορά 31,4 μονάδες  του Αλέξη Τσίπρα.




report_rass_action24-1
report_rass_action24-2
report_rass_action24-3
report_rass_action24-4
report_rass_action24-5
report_rass_action24-6
report_rass_action24-7
report_rass_action24-8
report_rass_action24-9
report_rass_action24-10

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απουσία καθαρής εναλλακτικής ενισχύει την αβεβαιότητα

Νέα εσωκομματική ένταση στο ΠΑΣΟΚ, με φόντο τη διαγραφή στελέχους και τη

Ν. Ανδρουλάκης: «Η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ είναι να νικήσει τη ΝΔ για να υπάρξει πολιτική αλλαγή»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεκαθαρίζει ότι η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ επικεντρώνεται στη νίκη

Α. Πορτοσάλτε: «Αν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ βγάλουν γραπτώς ότι δεν συνεργάζονται με τη ΝΔ θα έχουν κάνει το μεγαλύτερο δώρο στον Μητσοτάκη»

Ο Α. Πορτοσάλτε εκτίμησε ότι μια επίσημη και γραπτή δέσμευση του ΠΑΣΟΚ