Ρεκόρ και μεικτά πρόσημα στα ασιατικά χρηματιστήρια

1 λεπτό ανάγνωση
8 Αυγούστου 2025

Μεικτά πρόσημα καταγράφονται στα ασιατικά χρηματιστήρια την Παρασκευή, ακολουθώντας το κλίμα που διαμορφώθηκε από τις χθεσινές κινήσεις της Wall Street, με τις ιαπωνικές μετοχές να σημειώνουν νέα ενδοσυνεδριακά ρεκόρ.

Ο ιαπωνικός δείκτης Nikkei 225 κατέγραψε νωρίτερα άνοδο 2,2%, ενώ αυτή την ώρα κινείται στο +1,84% και στις 41.814 μονάδες. Ο TOPIX ενισχύεται κατά 1,7%, καταγράφοντας ιστορικό υψηλό στη διάρκεια της συνεδρίασης.

Στην Κίνα, ο Shanghai Shenzhen CSI 300 υποχωρεί κατά 0,24% και διαμορφώνεται στις 4.105 μονάδες, ενώ στο Χονγκ Κονγκ ο Hang Seng σημειώνει πτώση 1,14%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α. Τσίπρας: «Ίσως το μόνο ασυμβίβαστο που θα έπρεπε να θεσπιστεί είναι αυτό του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα»

Επίθεση στον πρωθυπουργό με αφορμή την δήλωση του για την καθιέρωση ασυμβίβαστου

Ο Τραμπ λέει ότι το Ιράν θα μπορούσε να εξουδετερωθεί «εν μία νυκτί»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε σήμερα ότι το Ιράν θα

ALCO: Στις 11,9 μονάδες η διαφορά της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ – Το 59% δεν θα ψήφιζε το κόμμα Καρυστιανού

Την εικόνα μίας καθαρής, αλλά σχετικά μικρής δημοσκοπικής πτώσης για τη ΝΔ