Σάλος με το πρωτοσέλιδο της ΕΦΣΥΝ που κάνει λόγο για “τουρκική αξιοπιστία”

3 λεπτά ανάγνωση
17 Μαΐου 2022

Σάλο έχει προκαλέσει για ακόμα μία φορά η αναφορά της Εφημερίδας των Συντακτών στην “τουρκική αξιοπιστία”, με αφορμή το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ και τη συνάντησή του με τον Joe Biden.

Σύμφωνα με το omadaalithias.gr, στην προσπάθεια της εφημερίδας να παράγει στείρο αντιπολιτευτικό λόγο, δεν διστάζει να συγκρίνει την Τουρκία με την Ελλάδα στο θέμα της αξιοπιστίας.

Πιο συγκεκριμένα, στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, γράφει: “Κατώτερη των περιστάσεων η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ. Πήγε προβλέψιμος, γυρίζει δεδομένος”, ενώ στη συνέχεια αναφέρει: “Ανέξοδη και θλιβερή προσπάθεια σύγκρισης της δικής του με την τουρκική αξιοπιστία” 

Την ώρα που τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για «Επίδειξη δύναμης οι συναντήσεις Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, δείχνουν το βάρος της Ελλάδας»  και δείχνουν φανερά την ενόχλησή τους, η Εφημερίδα των Συντακτών επιλέγει να συνταχθεί με διαφορετικές φωνές, για να εξυπηρετήσει το αφήγημά της.

Πολλοί χρήστες του Twitter σχολίασαν το πρωτοσέλιδο της ΕΦΣΥΝ με δεικτικό τρόπο:

Πηγή: omadaalithias.gr

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Βελόπουλος: «Εχθρός μου είναι ο Μητσοτάκης – Αυτή τη στιγμή μας κυβερνά συμμορία μαφιόζων»

Η τοποθέτηση του Κυριάκου Βελόπουλου ότι «εχθρός μου είναι ο Μητσοτάκης» ενισχύει

Κ. Μητσοτάκης: Στο Υπουργικό με φόντο Έβρο, Chevron και ασφάλεια

Από τον Έβρο, ο Κ. Μητσοτάκης συγκαλεί υπουργικό με αιχμή ασφάλεια και

Στ. Κασσελάκης: «Το ”Μητσοτάκης ή χάος” είναι εκβιασμός και όχι δίλημμα»

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβερνητικής ρητορικής, υποστηρίζοντας ότι το