Σαπέν: Η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της

4 λεπτά ανάγνωση
5 Οκτωβρίου 2015

Η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της προς τους Ευρωπαίους δανειστές το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να προχωρήσουμε στη συζήτηση για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν, λίγο πριν τη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup.

Ο Μισέλ Σαπέν μαζί με τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, πρόκειται να έχουν συνάντηση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο πριν ξεκινήσιε η συνεδρίαση του Eurogroup.

Οι συναντήσεις των τριών αντρών θα πραγματοποιηθούν πριν από τη συνεδρίαση του Eurogroup (στις 16:00 ώρα Ελλάδας) κατά τη διάρκεια της οποίας θα πάρει μέρος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και για πρώτη φορά μετά την υπογραφή του Μνημονίου, Τσακαλώτος και Χουλιαράκης θα επιχειρήσουν να πείσουν τους ομολόγους τους στην ευρωζώνη ότι η κυβέρνηση έχει ήδη εφαρμόσει πάνω από 61% των παρεμβάσεων της λίστας.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευ. Τσακαλώτος: «Η Ελλάδα θα σωθεί με ένταξη μεταναστών»

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υποστήριξε ότι η δημογραφική και αναπτυξιακή πρόκληση της χώρας

Οι νέοι δασμοί 10% που ανήγγειλε ο Ντ. Τραμπ τέθηκαν σε ισχύ

Οι νέοι αμερικανικοί επιπρόσθετοι τελωνειακοί δασμοί ύψους 10%, που ανακοίνωσε πως θα

ΗΠΑ: Σημαντική επιβράδυνση της οικονομίας με ανάπτυξη μόλις 1,4% στο δ’ τρίμηνο

Η αμερικανική οικονομία κατέγραψε αισθητή επιβράδυνση στο τέταρτο τρίμηνο.