Σαπέν: Η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της

4 λεπτά ανάγνωση
5 Οκτωβρίου 2015

Η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της προς τους Ευρωπαίους δανειστές το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να προχωρήσουμε στη συζήτηση για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν, λίγο πριν τη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup.

Ο Μισέλ Σαπέν μαζί με τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, πρόκειται να έχουν συνάντηση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο πριν ξεκινήσιε η συνεδρίαση του Eurogroup.

Οι συναντήσεις των τριών αντρών θα πραγματοποιηθούν πριν από τη συνεδρίαση του Eurogroup (στις 16:00 ώρα Ελλάδας) κατά τη διάρκεια της οποίας θα πάρει μέρος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και για πρώτη φορά μετά την υπογραφή του Μνημονίου, Τσακαλώτος και Χουλιαράκης θα επιχειρήσουν να πείσουν τους ομολόγους τους στην ευρωζώνη ότι η κυβέρνηση έχει ήδη εφαρμόσει πάνω από 61% των παρεμβάσεων της λίστας.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τράπεζα Πειραιώς: Σε περιβάλλον αυξημένων προκλήσεων η παγκόσμια οικονομία

Με τη σύρραξη στη Μέση Ανατολή να μετρά ήδη τρεις εβδομάδες και,

Στα €2,4 δισ. οι ελληνικές εξαγωγές προς τις ΗΠΑ το 2025

Σχεδόν αμετάβλητη παρέμεινε το 2025 η αξία των ελληνικών εξαγωγών προς τις

Πόσο θα στοιχίσει στην ελληνική οικονομία ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή θα μπορούσε να έχει σημαντικές επιπτώσεις για