Σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τον εξωδικαστικό μηχανισμό

3 λεπτά ανάγνωση
10 Σεπτεμβρίου 2018

Σε λειτουργία τέθηκε από σήμερα η νέα έκδοση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να προσθέσουν τα χρέη του 2017 για τις αιτήσεις που είχαν ήδη υποβληθεί. Υπενθυμίζεται ότι για τις αιτήσεις που δεν είχαν υποβληθεί, μπορούσε ο ενδιαφερόμενος να προσθέσει τα χρέη του 2017 ήδη από 1/7/2018.

Επίσης, υπάρχουν πλέον τα 11 δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή ενώ συμπληρώνονται αυτόματα οι πίνακες οφειλών τραπεζών και Δημοσίου και δεν χρειάζεται να τα συμπληρώσει ο χρήστης με το χέρι.

Τέλος, αύριο θα δημοσιευτεί στο Διαύγεια η απόφαση της ειδικής γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους με τα μέλη του Μητρώου Εμπειρογνωμόνων Εξωδικαστικού Μηχανισμού, τα οποία πληρούν όλες  τις προϋποθέσεις εγγραφής, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπ αριθμ. 83588/02.08.2018 (Β΄ 3252) Κοινής Υπουργικής Απόφασης και της υπ αριθμ. 86977/14-8-2018 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα €2,4 δισ. οι ελληνικές εξαγωγές προς τις ΗΠΑ το 2025

Σχεδόν αμετάβλητη παρέμεινε το 2025 η αξία των ελληνικών εξαγωγών προς τις

ΑΑΔΕ: Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ 2026

Ολοκληρώθηκε η ανάρτηση των εκκαθαριστικών ΕΝΦΙΑ 2026 στην ψηφιακή πύλη myAADE, σύμφωνα

Πόσο θα στοιχίσει στην ελληνική οικονομία ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή θα μπορούσε να έχει σημαντικές επιπτώσεις για