Σε ποια πόστα έπιασαν δουλειά στις φυλακές οι καταδικασμένοι πρώην βουλευτές της ΧΑ!

2 λεπτά ανάγνωση
24 Νοεμβρίου 2020

Ένας μήνας έχει περάσει από τη στιγμή που οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής πέρασαν τις πύλες των φυλακών Δομοκού για να εκτίσουν την ποινή που του επεβλήθη για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η στήλη “Βηματοδότης” στο “Βήμα”, οι καταδικασμένοι χρυσαυγίτες φρόντισαν να πιάσουν δουλειά, ώστε να μειωθεί η ποινή τους με μεροκάματα στη φυλακή.

Σύμφωνα με τη στήλη, λοιπόν, ο Νίκος Μιχαλολιάκος εργάζεται στη βιβλιοθήκη, ο Ηλίας Κασιδιάρης ως βοηθός νοσοκόμος και ο Ηλίας Παναγιώταρος στην… καντίνα.

“Με την ευκαιρία μαθαίνω ότι στις φυλακές, ο μεν Μιχαλολιάκος έπιασε δουλειά στη Βιβλιοθήκη, οι δε Κασιδιάρης ως βοηθός νοσοκόμος και Παναγιώταρος στην καντίνα (με ειδίκευση στην παρασκευή… hotdog). Ο Μίχος έγινε… κουρέας και ο (πολύς) Μπαρμπαρούσης (ή διαφορετικά… “Καραϊσκάκης”) καθαριστής”, αναφέρει ο “Βηματοδότης”.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ. Λαζαρίδης για Κωνσταντοπούλου: «Είναι ένας θηλυκός Κασιδιάρης»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της

Στη φυλακή η Ελένη Ζαρούλια

Στη φυλακή οδηγεί το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων την Ελένη Ζαρούλια προκειμένου να

Δίκη Χρυσής Αυγής: 13 χρόνια σε Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη, Λαγό – Ισόβια στον Ρουπακιά, με φυλακή κινδυνεύει η Ζαρούλια

Σε κάθειρξη 13 ετών καταδίκασε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον γενικό γραμματέα