“Σφάχτηκαν” Αυλωνίτου – Κυρίτσης: “Από τσίρκο Medrano o ΣΥΡΙΖΑ γίνεται κόμμα” – “Δεν έλεγες τέτοιες μαγκιές στον Τσίπρα”

3 λεπτά ανάγνωση
24 Οκτωβρίου 2023

H Ελένη Αυλωνίτου, με ανάρτησή της στο X τάχθηκε υπέρ της κίνησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως δεν θα φέρουν την διάλυση του κόμματος οι διαγραφές Φίλη, Βίτσα και Σκουρλέτη αλλά πρόκειται για… ανακαίνιση.

Προσομοίασε μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ της προ Κασσελάκη εποχής με το τσίρκο Medrano, ενώ τώρα το κόμμα που “μεταμορφώνεται σ’ ένα κόμμα ανοικτό στη κοινωνία και δημοκρατικό”.

“Μιλάνε για διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Οχι κύριοι, για ανακαίνιση πρόκειται. Το κόμμα απο τσίρκο Medrano, μεταμορφώνεται σ’ ένα κόμμα ανοικτό στη κοινωνία και δημοκρατικό, που σέβεται τις αποφάσεις των μελών του!” γράφει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της κ. Αυλωνίτου έφερε την αντίδραση του Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος απάντησε λίγο αργότερα λέγοντας πως “στον Τσίπρα δεν θυμάμαι να έλεγε τέτοιες μαγκιές βέβαια”.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Interview: Στο 26,4% και προς 3η θητεία η ΝΔ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κ. Μητσοτάκης με 31,5%

Η μεγάλη δημοσκόπηση της Interview για το POLITIC έρχεται να αποτυπώσει ένα

Marc: Στο 31,4% η ΝΔ, ο Κ. Μητσοτάκης “ανέβασε” τα ποσοστά του στην καταλληλότητα στο 32,6%

Σταθερή ανάκαμψη για τη Νέα Δημοκρατία που φτάνει πλέον στο 31,4% στην

Οι δημοσκοπήσεις δεν κυβερνούν· καταγράφουν

Η Ελλάδα μπορεί να παράγει περισσότερες δημοσκοπήσεις από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα,