Σημαντικές απώλειες στην Ευρώπη – οι αυτοκινητοβιομηχανίες στο επίκεντρο

2 λεπτά ανάγνωση
21 Ιουνίου 2018

Mε μεγάλη πτώση έκλεισαν οι ευρωαγορές, με τις μετοχές του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας να δέχονται τις μεγαλύτερες πιέσεις.

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 υποχώρησε 0,90% στις 380,85 μονάδες, ο DAX στη Φρανκφούρτη σημείωσε πτώση 1,44% στις 12.511,91 μονάδες, ο CAC στο Παρίσι κατέγραψε απώλειες 1,05% στις 5.316,01 μονάδες και ο FTSE στο Λονδίνο έκλεισε τελικά με πτώση. Στην ευρωπεριφέρεια, ο FTSE MIB στο Μιλάνο έκλεισε με απώλειες 2,02% στις 21.673,11 μονάδες, ενώ και στη Μαδρίτη ο IBEX σημείωσε πτώση 0,89% στις 9.702,10 μονάδες. 

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες βρέθηκαν σήμερα στο επίκεντρο των πιέσεων καθώς οι επενδυτές ανησυχούν ότι ο κλάδος θα πληγεί σκληρότερα από την κλιμάκωση της εμπορικής αντιπαράθεσης των ΗΠΑ με Κίνα και Ευρώπη.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πτώση στις ευρωπαϊκές αγορές – Στο επίκεντρο ενέργεια και υγεία

Οι ευρωπαϊκές μετοχές ξεκίνησαν τη σημερινή συνεδρίαση με αρνητικό πρόσημο, καταγράφοντας πτώση

Βουτιά στις ευρωαγορές – Επικράτηση των πωλητών και κλίμα επιφυλακτικότητας στο Χρηματιστήριο

Πτωτικά κινήθηκαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, με

Χρηματιστήριο: Ρευστοποιήσεις υπό τη σκιά των γεωπολιτικών εντάσεων – Στο κόκκινο Ευρώπη και Wall

Με απώλειες αλλά και απομάκρυνση από τα χαμηλά ημέρας, ολοκληρώθηκε η τελευταία