Societe Generale: Πολύ πιθανό να μην υπάρξει συμφωνία

2 λεπτά ανάγνωση
14 Απριλίου 2015

Πολύ πιθανόν να μην φτάσουν σε συμφωνία ούτε στις 24 Απριλίου Ελλάδα και εταίροι. Έτσι προειδοποιούν οι αναλυτές της Societe Generale, σε έκθεση στην οποία εκτιμάται ότι ένας τέτοιος κίνδυνος είναι ιδιαίτερα πιθανός.

Χωρίς να απορρίπτει το ενδεχόμενο συμφωνίας, η ιταλική τράπεζα τονίζει ότι η λίστα της Αθήνας στις 24 Απριλίου πρέπει «να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της τρόικας σχετικά με τις ιδιωτικοποιήσεις, το ασφαλιστικό και τα εργασιακά».

Προσθέτει δε ότι «οι πρόσφατες προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης προς τους εταίρους της τείνουν να αναιρέσουν την πρόοδο που έχει σημειωθεί από το 2012».

Η πολυπόθητη συμφωνία θα δώσει στην Ελλάδα την επόμενη δόση του προγράμματος διάσωσης, σώζοντας τη χώρα από τον κίνδυνο της χρεοκοπίας.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευ. Τσακαλώτος: «Η Ελλάδα θα σωθεί με ένταξη μεταναστών»

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υποστήριξε ότι η δημογραφική και αναπτυξιακή πρόκληση της χώρας

Οι νέοι δασμοί 10% που ανήγγειλε ο Ντ. Τραμπ τέθηκαν σε ισχύ

Οι νέοι αμερικανικοί επιπρόσθετοι τελωνειακοί δασμοί ύψους 10%, που ανακοίνωσε πως θα

ΗΠΑ: Σημαντική επιβράδυνση της οικονομίας με ανάπτυξη μόλις 1,4% στο δ’ τρίμηνο

Η αμερικανική οικονομία κατέγραψε αισθητή επιβράδυνση στο τέταρτο τρίμηνο.