Σόιμπλε: «Χάσιμο χρόνου» κάθε απόπειρα επαναδιαπραγμάτευσης

2 λεπτά ανάγνωση
27 Ιανουαρίου 2015

«Χάσιμο χρόνου» είναι η οποιαδήποτε απόπειρα επαναδιαπραγμάτευσης των όσων έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μιας χώρας και της τρόικα, όπως δήλωσε σήμερα Τρίτη ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατά τη διάρκεια παρέμβασής του σήμερα στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Αξιολόγησε επίσης θετικά τις ως σήμερα παρεμβάσεις της τρόικας σε χώρες της ευρωζώνης.

Ο κ. Σόιμπλε αναγνώρισε ότι ο ελληνικός λαός έχει υποφέρει περισσότερο από άλλους ευρωπαϊκούς λαούς, σημειώνοντας όμως ότι αυτό οφείλεται στα λάθη της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας σε βάθος χρόνου.

Ως προς τα αποτελέσματα των εκλογών στη χώρα μας, αφού ανέφερε ότι η ετυμηγορία του ελληνικού λαού είναι σεβαστή, σημείωσε ότι η νέα κυβέρνηση είναι ένας «ενδιαφέρων συνδυασμός» διαφορετικών πολιτικών δυνάμεων.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι νέοι δασμοί 10% που ανήγγειλε ο Ντ. Τραμπ τέθηκαν σε ισχύ

Οι νέοι αμερικανικοί επιπρόσθετοι τελωνειακοί δασμοί ύψους 10%, που ανακοίνωσε πως θα

ΗΠΑ: Σημαντική επιβράδυνση της οικονομίας με ανάπτυξη μόλις 1,4% στο δ’ τρίμηνο

Η αμερικανική οικονομία κατέγραψε αισθητή επιβράδυνση στο τέταρτο τρίμηνο.

Στα €362,8 δισ. το Δημόσιο Χρέος το 2025

Στα 362,8 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το δημόσιο χρέος στο τέλος του 2025,