ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Πρόστιμα έως και 400.000 ευρώ για καμμένα σπίτια στο Μάτι

Στην οδό Αργυράς Ακτής, που έγινε… φλεγόμενος τάφος για δεκάδες ψυχές, και στις γειτονικές οδούς Πανορμίτη Τήνου και Αγίου Ιωάννου η βοήθεια της Πολιτείας δεν έφτασε ποτέ. Αυτοί που επέζησαν από τη συμφορά παλεύουν αβοήθητοι εδώ και μήνες να ξαναβάλουν σε τάξη τις «τσαλακωμένες» ζωές τους.

Αποφυλακίζεται ο Ν. Ρωμανός λόγω καλής διαγωγής!

Ένα βήμα πριν την υφ’ όρων αποφυλάκισή του βρίσκεται ο Νίκος Ρωμανός, στα χέρια του οποίου άφησε την τελευταία του πνοή ο Αλέξης Γρηγορόπουλος στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, χτυπημένος από σφαίρα του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Προλάβετε...«βρέχει» προσλήψεις!

Στην απελευθέρωση χιλιάδων προσλήψεων μόνιμου και εποχικού προσωπικού στους δήμους και τις περιφέρειες εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου προχωρά η κυβέρνηση.

Πόρισμα για Μάτι: Τι καταγράφεται στο πόρισμα του Εισαγγελέα - οι διάλογοι σοκ

Συγκλονιστικά στοιχεία καταγράφονται στο πόρισμα των εισαγγελέων για τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, η οποία στοίχισε την ζωή εκατό ανθρώπων.

Στις Βρυξέλλες με €61.000/χρόνο η Άννα Κιουτσοκιόζογλου - σύζυγος Κ. Πουλάκη

Ευνοϊκή απόσπαση… απέσπασε η σύζυγος του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη, εφοριακός Άννα Κιουτσοκιόζογλου, συνδικαλίστρια με τη φιλοΣΥΡΙΖΑϊκή παράταξη Α.Σ.ΚΙ. και διατελέσασα αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας των Εργαζομένων στις ΔΟΥ.