ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Ο Ψινάκης σταμάτησε τον Μαραθώνιο για να περάσει με την λιμουζίνα του

Μία απίστευτη καταγγελία έκανε ο ο ιδιοκτήτης της Life Guards Hellas, Σπύρος Μιτριτσάκης, η ομάδα του οποίου ήταν υπεύθυνη για την ασφάλεια των αθλητών στη στροφή για τον Τύμβο του Μαραθώνα.

Αλλαγές στο «χτίσιμο» του αφορολόγητου με περισσότερες ηλεκτρονικές αποδείξεις

Αλλαγές στο «χτίσιμο» του αφορολόγητου των πολιτών που συγκεντρώνουν ηλεκτρονικές αποδείξεις για να έχουν έκπτωση στο ποσό που πληρώνουν στο κράτος, φαίνεται πως ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Παππάς: Οι εκλογές του 2019 θα κριθούν από την οικονομία - ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα

Οι εκλογές 2019 θα κριθούν από την οικονομία, τόνισε, μιλώντας νωρίτερα στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, o υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη βεβαιότητά του ότι «οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα».

Ρεκόρ προσλήψεων στο δημόσιο επί ΣΥΡΙΖΑ - 345 προσλήψεις σε υπηρεσία-φάντασμα

Εκτόξευση του αριθμού των μετακλητών υπαλλήλων, ραγδαία αύξηση νέων κρατικών δομών και διπλασιασμό του αριθμού των συμβασιούχων καταγράφουν τα στοιχεία της απογραφής τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

«Μαύρο» στο Mega εντός 48 ωρών - εντός του 2018 ο νέος διαγωνισμός για τις 2 άδειες

Σήμερα το πρωί τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης έστειλαν στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και στην Digea την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την διακοπή λειτουργίας του Mega.

Γαβρόγλου για Ρουβίκωνα:Είναι σαν μαθητής που πιάνεται να αντιγράφει-πρέπει να δεις γιατί αντιγράφει

Φοιτητές που η πολιτεία και η πανεπιστημιακή κοινότητα χρειάζεται να δει τα προβλήματά τους και να τους νουθετήσει, θεωρεί τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

Ρ. Δούρου: «Χρησιμοποιούν την εθνική τραγωδία στο Μάτι ως εργαλείο πολιτικής εξόντωσής μου»

Αυτονόητη η κριτική, η σκληρή κριτική, άλλο αυτό όμως και άλλο η κατασυκοφάντηση, και μάλιστα «μέχρι του σημείου να χρησιμοποιούν την εθνική τραγωδία στην Ανατολική Αττική ως εργαλείο πολιτικής εξόντωσης», επισημαίνει σε συνέντευξή της η Ρένα Δούρου.

Δούρου για Μάτι: «Οι Περιφέρειες δεν σβήνουν φωτιές»

Η ανάδειξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε κεντρικό επίπεδο με ισχυρό λόγο ακόμη και στην καρδιά της Ευρώπης που πέτυχε η Περιφερειακή Αρχή η οποία δεν παρουσιάζεται ως «ανεξάρτητη αυτοδιοικητική» αλλά εκφράζεται «με θέση και άποψη σε κεντρικά πολιτικά ζητήματα», αποτελεί πρόκληση για τους πολιτικούς αντιπάλους, τόνισε μεταξύ άλλων η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.