ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Σχέδιο έκδοσης προσωρινών επικουρικών συντάξεων

Σχέδιο απόδοσης προσωρινής επικουρικής σύνταξης, αμέσως μετά την έγκριση της αίτησης για κύρια, επεξεργάζεται το υπουργείο Εργασίας με στόχο να περιοριστούν ο χρόνος αναμονής και η ταλαιπωρία χιλιάδων ασφαλισμένων.

Στοχευμένες κυρώσεις σε 3 Τούρκους υπουργούς από τις ΗΠΑ - τον τερματισμό της εισβολής ζητά ο Trump

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ επέβαλε με εκτελεστικό διάταγμα που υπεγράφη από τον Αμερικανό Πρόεδρο τη Δευτέρα στοχευμένες κυρώσεις σε τρεις υπουργούς της Τουρκίας.

Αίρονται και τα τελευταία εμπόδια για το Ελληνικό με απόφαση του ΣτΕ

Με απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας αίρονται πλέον και τα τελευταία εμπόδια για την επένδυση στο Ελληνικό αφού έκρινε νόμιμες τις διαδικασίες αναφορικά με τις προβλέψεις, τις μελέτες και την οργάνωση τους για θέματα περιβάλλοντος.

Η τελευταία μεγάλη μάχη που θα δώσει ο Μάριο Ντράγκι

Η νέα πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Κριστίν Λαγκάρντ ενδεχομένως αυτήν την εβδομάδα να πάρει μια γεύση για το πώς θα πάνε τα πράγματα όταν αναλάβει καθήκοντα. Ο Μάριο Ντράγκι, τον οποίο θα διαδεχθεί, καλείται να αντιμετωπίσει τις ενστάσεις των συνεργατών του για το επόμενο πακέτο μέτρων στήριξης, το τελευταίο της θητείας του.

Οι πέντε µειώσεις φόρων που «κλείδωσαν» για το 2020 - ποια η στάση των Θεσμών

Το σχέδιο για τις ελαφρύνσεις που θα επιδιώξει η κυβέρνηση να εφαρμοστούν από το 2020 καταστρώνουν στο οικονομικό επιτελείο και στο Μέγαρο Μαξίμου, έτσι ώστε να υπάρχουν εναλλακτικές προτάσεις στην περίπτωση που οι συζητήσεις με τους θεσμούς δυσκολέψουν.