ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Αλλάζει όνομα ο ΣΥΡΙΖΑ;

Το νέο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ θα αφορά το πρώτο εσωκομματικό δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στις 5 και 6 Απριλίου και θα ψηφίσουν τα μέλη του κόμματος.

Ν. Μηταράκης: Τέλος στις υπέρογκες εισφορές με το νέο ασφαλιστικό

Στις θετικές αλλαγές που θα φέρει το νέο ασφαλιστικό, καθώς και στο εγχείρημα της ψηφιακής ενοποίησης των ταμείων, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Εργασίας, αρμόδιος για θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης, Νότης Μηταράκης.

Στα 14 δις οι άμεσοι φόροι έως τα τέλη του έτους

Σημαντικές είναι για το επόμενο διάστημα οι υποχρεώσεις όλων των φορολογουμένων, καθώς ο «λογαριασμός» για την επίτευξη των στόχων του φετινού κρατικού προϋπολογισμού είναι ιδιαίτερα βαρύς, με δεδομένο ότι οι φορολογικές ελαφρύνσεις που σχεδιάζει η κυβέρνηση θα τεθούν σε ισχύ από τις αρχές του 2020.

Nέο deal της Εθνικής για τα κόκκινα δάνεια - Στα 900 εκατ. η αξία του χαρτοφυλακίου

H Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε συμφωνία για την πρώτη πώληση χαρτοφυλακίου μη εξυπηρετούμενων δανείων (Project Symbol) με εμπράγματες εξασφαλίσεις σε κοινοπραξία των Centerbridge Partners, LLP και Elliott Advisors (UK) Limited.

«Φουσκωμένο» το εμπορικό πλεόνασμα της Ε.Ε. με τις ΗΠΑ

Την ώρα που «μαίνεται» ο εμπορικός πόλεμος και οι ΗΠΑ στρέφουν τα βέλη τους εναντίον των μεγαλύτερων εμπορικών εταίρων, το εμπορικό πλεόνασμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις ΗΠΑ αυξήθηκε κατά τους τέσσερις πρώτους μήνες του 2019, ενώ διευρύνθηκε και το έλλειμμα της Ε.Ε. με την Κίνα, στοιχεία που αναμένεται να φουντώσουν περισσότερο την ένταση στις ήδη τεταμένες σχέσεις.

Η Ελλάδα 4η χώρα στην Ευρώπη στους φόρους ακίνητης περιουσίας & φυσικών προσώπων

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται μεταξύ των «πρωταθλητριών» χωρών της Ευρώπης στους φόρους, με την κυβέρνηση να στηρίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στα φορολογικά έσοδα για να γεμίσει τα ταμεία του κράτους, σύμφωνα με το Tax Foundation.