Στα $35/βαρέλι “βλέπει” τη τιμή του πετρελαίου η Morgan Stanley

2 λεπτά ανάγνωση
26 Ιουλίου 2016

Οι τιμές του πετρελαίου έχουν μειωθεί τον τελευταίο μήνα και πάλι, με το Brent να υποχωρεί από τα 52 δολάρια το βαρέλι στις αρχές Ιουνίου στα 44 δολ. σήμερα, αγγίζοντας τα χαμηλά διμήνου.

Αυτή η πτωτική τάση αναμένεται να συνεχιστεί, όπως τονίζει ο επικεφαλής αναλυτής της αγοράς πετρελαίου της Morgan Stanley, Adam Longson.

“Βλέπουμε ανησυχητικές εξελίξεις για την προσφορά, τη ζήτηση, τα διυλισμένα προϊόντα και το μακροοικονομικό περιβάλλον και όλα μπορεί να “σκάσουν” στο τέλος του καλοκαιριού. Εκτιμούμε πως η τιμή του πετρελαίου θα πέσει κοντά στα 35 δολ. το βαρέλι”.

Η Morgan Stanley σημειώνει ότι η περαιτέρω διόρθωση του πετρελαίου είναι αναπόφευκτη, με το οικονομικό σοκ λόγω του Brexit και άλλους μακροοικονομικούς κινδύνους να επιδεινώνουν ακόμη περισσότερο τις προοπτικές του μαύρου χρυσού.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρεύμα: Κατρακυλά η χονδρική – Μειώσεις προ των πυλών στα πράσινα τιμολόγια Μαρτίου

Σημαντική αποκλιμάκωση καταγράφει τις τελευταίες ημέρες η ελληνική χονδρική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.

Γιατί οι αναλυτές βλέπουν ράλι έως και 20% φέτος στο Χρηματιστήριο – Οι καταλύτες και οι ευκαιρίες

Μπορεί το Χρηματιστήριο Αθηνών να μην έμεινε ανεπηρέαστο από το «ταρακούνημα»« στις

Jefferies: Κορυφαίο story η Ελλάδα – Ο κίνδυνος της αναβάθμισης

Από τους πιο σταθερούς και ένθερμους υποστηρικτές της ελληνικής αγοράς παραμένει η