Στα €5,5 με 6 δισ. οι κεφαλαιακές ανάγκες των 4 τραπεζών

2 λεπτά ανάγνωση
26 Φεβρουαρίου 2014

Σύμφωνα με πληροφορίες από τραπεζικούς κύκλους, που γνωρίζουν καλά τα τεκταινόμενα, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιώργος Προβόπουλος δεν είναι διατεθειμένος να δεχθεί τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από τα συμπεράσματα και τα πορίσματα της Black Rock.

Αυτό σημαίνει ότι οι κεφαλαιακές ανάγκες προσδιορίζονται στα 5,5 ως 6 δισεκατομμύρια ευρώ ποσό που δεν θα απέχει από το τελικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η τρόικα δεν αμφισβήτησε μεν τα νούμερα και τα συμπεράσματα που παρουσίασε ο κ. Προβόπουλος, αλλά ζήτησε μικρή χρονική διορία για να μελετήσουν τα στοιχεία για κάθε τράπεζα ξεχωριστά.

Τέλος, τραπεζικοί κύκλοι εκτιμούν ότι η έκθεση της Black Rock θα δοθεί στη δημισιότητα, πλην συγκλονιστικού απροόπτου, την άλλη Πέμπτη.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζικές ρευστοποιήσεις στο Χρηματιστήριο – Σφυροκόπημα στις τράπεζες, «ξέσπασε» η ΕΥΔΑΠ

Σε πλήρη ευθυγράμμιση με το διεθνές risk-off κλίμα, το Χρηματιστήριο βρέθηκε σήμερα

Χρηματιστήριο: Οριακά κέρδη για τρίτη ημέρα – «Έσβησε» το ράλι στο κλείσιμο

Με θετικό πρόσημο αλλά εμφανή απώλεια δυναμικής ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση το Χρηματιστήριο

Ανατροπή στο Χρηματιστήριο με «οδηγό» ενέργεια και τουρισμό – Κλείσιμο σε θετικό έδαφος

Σε δύο διαφορετικές φάσεις εξελίχθηκε η πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας στη Λεωφόρο