Στην Αθήνα τη Δευτέρα ο Τούρκος πρωθυπουργός Γιλντιρίμ

2 λεπτά ανάγνωση
14 Ιουνίου 2017

Στην Αθήνα αναμένεται να βρεθεί τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ σύμφωνα με κυβερνητικές πήγες, σε συνέχεια των επαφών που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ταγίπ Ερντογάν στην Κίνα.

Θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αλέξη Τσίπρα ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κομοτηνή.

Στην ατζέντα της συνάντησης οι διμερείς σχέσεις, το προσφυγικό, τα ευρωτουρκικά και το Κυπριακό. Ο κ. Γιλντιρίμ θα αναχωρήσει την ίδια ημέρα, τη Δευτέρα, για Τουρκία, μέσω Θράκης όπου θα πραγματοποιήσει ιδιωτική επίσκεψη Σημειώνεται ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός τελευταία φορά επισκέφθηκε τη χώρα μας 2,5 χρόνια πριν.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

JP Morgan: Το 2026 η μεγάλη επιστροφή της Ελλάδας στις Ανεπτυγμένες Αγορές – Οι ροές, τα ρίσκα και οι “εκλεκτές” μετοχές

Η JP Morgan βλέπει το 2026 ως έτος αναβάθμισης της Ελλάδας σε

«Το 2027 η Ελλάδα ψηλά χωρίς 17ωρη διαπραγμάτευση, που καταλήγει σε έρπη»

Η Κυβέρνηση υποσχέθηκε να πάει την Ελλάδα, ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

UBS: Το εντυπωσιακό comeback των ελληνικών ομολόγων

Από «παράδειγμα προς αποφυγή» στις διεθνείς αγορές χρέους, η Ελλάδα έχει εξελιχθεί