Στην Ελλάδα επενδύει η Amazon

2 λεπτά ανάγνωση
2 Δεκεμβρίου 2021

Μεγάλη επένδυση στη χώρα μας ανακοίνωσε η Amazon Web Services, η οποία θα εγκαινιάσει πάνω από 30 νέες τοπικές ζώνες σε περισσότερες από 21 χώρες, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Ελλάδα.

Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν στο πλαίσιο του ετήσιου Συνεδρίου που διοργανώνει η εταιρεία. Με αυτήν την αφορμή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης έχει συνάντηση με στελέχη της Amazon Web Services.

Αντικείμενο της συζήτησής τους, που προγραμματίστηκε για αύριο Παρασκευή, θα είναι η μεγάλη αυτή επένδυση της εταιρείας στη χώρα μας.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και οι υπουργοί Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευ. Τσακαλώτος: «Η Ελλάδα θα σωθεί με ένταξη μεταναστών»

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υποστήριξε ότι η δημογραφική και αναπτυξιακή πρόκληση της χώρας

JP Morgan: Το 2026 η μεγάλη επιστροφή της Ελλάδας στις Ανεπτυγμένες Αγορές – Οι ροές, τα ρίσκα και οι “εκλεκτές” μετοχές

Η JP Morgan βλέπει το 2026 ως έτος αναβάθμισης της Ελλάδας σε

«Το 2027 η Ελλάδα ψηλά χωρίς 17ωρη διαπραγμάτευση, που καταλήγει σε έρπη»

Η Κυβέρνηση υποσχέθηκε να πάει την Ελλάδα, ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.