Στις 1.840 μονάδες “βλέπει» τον S&P 500 η MS σε 12 μήνες

2 λεπτά ανάγνωση
5 Σεπτεμβρίου 2013

Η Morgan Stanley αναμένει τον S&P 500 να σημειώσει δραστική άνοδο στους επόμενους 12 μήνες, καθώς η ανάπτυξη στις ανεπτυγμένες χώρες αυξάνει ενώ στις αναπτυσσόμενες σταθεροποιείται.

Σύμφωνα με τον Adam Parker, επικεφαλής στρατηγικού σχεδιασμού της Morgan Stanley για τις ΗΠΑ, ο S&P 500 θα φτάσει το σενάριο βάσης των 1.840 μονάδων σε 12 μήνες με αισιόδοξο σενάριο (bull-case target) τις 2.327 και απαισιόδοξο σενάριο (bear-case target) τις 1.362 μονάδες.
Τα δύο σενάρια έχουν πιθανότητα να πραγματοποιηθούν κατά 20% ενώ ο Parker βλέπει πιθανότερο κατά 60% το σενάριο βάσης.

Ο νέος στόχος συνδέεται με τα ελαφρώς καλύτερα κέρδη ανά μετοχή για τον S & P 500. Ο προηγούμενος στόχος ήταν  σενάριο βάσης για τέλος του χρόνου στις 1.600, με το αισιόδοξο σενάριο στις 1.936 μονάδες και το απαισιόδοξο στις 1.264.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κίνα και οι προκλήσεις της βιώσιμης ανάπτυξης

Η Κίνα συνεχίζει να αναπτύσσεται, αλλά με σαφώς χαμηλότερους ρυθμούς σε σχέση

Η επικίνδυνη εμμονή του Τραμπ με τον Πάουελ – Το τέλος της Fed όπως την γνωρίζαμε;

Η τελευταία εξέλιξη σε μια μακροχρόνια προσπάθεια του Τραμπ  για μεγαλύτερο έλεγχο

Morgan Stanley: Στροφή των funds στην Ελλάδα το 2026

Στο ραντάρ των διεθνών χαρτοφυλακίων που επενδύουν στις ανεπτυγμένες αγορές εισέρχονται οι