Στις αρχές Φεβρουαρίου η επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία

2 λεπτά ανάγνωση
16 Ιανουαρίου 2019

Στις αρχές Φεβρουαρίου σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία, όπως δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.

Η ακριβής ημερομηνία του ταξιδιού δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, ενώ οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον πρωθυπουργό να επισκέπτεται την Κωνσταντινούπολη και πιθανώς μία ακόμα πόλη.

Σημειώνεται πως η ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας ήλθε λίγες ημέρες μετά την έξοδο του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση.

Ο τέως υπουργός Άμυνας είχε επανειλημμένα προκαλέσει ειρωνικά και προκλητικά σχόλια τούρκων αξιωματούχων, ενώ το υπουργείο Εξωτερικών της Άγκυρας να έχει παλαιότερα καλέσει τον κ. Τσίπρα να συγκρατήσει τον εταίρο του.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία εξέλιξη: Ο Κ. Ανεστίδης κόβεται από τη λίστα των αγροτών που θα πάνε στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

Μετά τις χυδαίες ύβρεις και τις πρωτοφανείς εκφράσεις που εξαπέλυσε δημόσια κατά

Ώρα διαλόγου στο Μαξίμου: Την Τρίτη η κρίσιμη συνάντηση κυβέρνησης – αγροτών

Είτε το πρωί είτε το μεσημέρι της Τρίτης, οι εκπρόσωποι των αγροτικών

Μετά τον Μητσοτάκη, ακυρώθηκε και η συνάντηση Ερντογάν με Μελόνι

Μετά την αιφνιδιαστική ακύρωση της προγραμματισμένης συνάντησης του με τον Έλληνα πρωθυπουργό