Στο 94΄ ο Γιακουμάκης «λύτρωσε» την ΑΕΚ – 2-1 τον Ολυμπιακό – σοβαρά επεισόδια στο «Γ. Καραϊσκάκης»

3 λεπτά ανάγνωση
4 Φεβρουαρίου 2018

 

Μεγάλη ένταση μετά το φινάλε του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ -που βρήκε θριαμβεύτρια την Ένωση, με τρομερή ανατροπή!

Οπαδοί των «ερυθρόλευκων» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» και προσπάθησαν να εισβάλλουν στα αποδυτήρια, με τα ΜΑΤ, που έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, να τους απωθούν, τελικά.

Για αρκετή ώρα υπήρξαν συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις, με άλλους φίλους των Πειραιωτών, μάλιστα, να προσπαθούν να σταματήσουν εκείνους που έκαναν «ντου»!

Νωρίτερα:

Όπως και στο ματς του πρώτου γύρου έτσι και σε αυτό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η ΑΕΚ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και να φέρει… τούμπα τον Ολυμπιακό.

Παρότι οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 81ο λεπτό με τον Ανσαριφάρντ, οι «κιτρινόμαυροι» έβγαλαν αντίδραση και σκοράροντας δύο γκολ με τους Τσιγκρίνσκι (87’) και Γιακουμάκη (90’+4’), «τέζαραν» τους Πειραιώτες!

Κάπως έτσι, με αυτό το τρίποντο η ΑΕΚ προσπέρασε τον Ολυμπιακό και βρίσκεται στο -2 από την κορυφή και τον ΠΑΟΚ, ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας έμειναν στο -4 και στην τρίτη θέση.

Πηγή: sport-fm.gr

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μπάλα στο… γήπεδο της ΑΕΚ

Όπως ελάχιστοι θα περίμεναν, η πρώτη αγωνιστική των playoff της Super League

Στην 11η θέση η Ελλάδα, με την ΑΕΚ να κρατά ζωντανό το όνειρο της 10ης

Η χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού στην Ισπανία κόντρα στην Μπέτις (4-0), η

Τα καλύτερα playoff της ιστορίας!

Μία αγωνιστική πριν το φινάλε και οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ ισοβαθμούν