Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου

Στον απόηχο των δηλώσεων Πάουελ η Ασία

1 λεπτό ανάγνωση
12 Ιανουαρίου 2022

Σε ανοδικό έδαφος κινούνται τα ασιατικά χρηματιστήρια την Τετάρτη στον απόηχο των χθεσινών διαβεβαιώσεων του προέδρου της Federal Reserve, Τζερόμ Πάουελ ότι η επιστροφή της Fed σε μια πιο φυσιολογική πολιτική δεν θα θέσει σε κίνδυνο την ανάκαμψη της οικονομίας.

Ειδικότερα, ο ιαπωνικός δείκτης Nikkei 225 σημειώνει άλμα 1,9% στις 28.765,66 μονάδες. Στο Χονγκ Κονγκ ο δείκτης Hang Seng καταγράφει ράλι 2,6%, ενώ στην ηπειρωτική Κίνα ο Shanghai Composite ενισχύεται σε ποσοστό 0,8%.

Ο Kospi της Νότιας Κορέας σημειώνει άνοδο 1,5%, ενώ στην Αυστραλία ο ASX 200 ενισχύεται σε ποσοστό 0,6%.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Στον απόηχο των δηλώσεων Powell η Ασία

1 λεπτό ανάγνωση
11 Ιουλίου 2019

Ενισχύθηκαν οι ασιατικές αγορές σήμερα Πέμπτη στον απόηχο των δηλώσεων του Προέδρου της Fed Jerome Powell. 

Ειδικότερα, ο ιαπωνικός Nikkei ενισχύθηκε κατά 0,51% με τον νοτιοκορεατικό KOSPI να ενισχύεται κατά 1,38%. Στο Χονγκ Κονγκ ο Hang Seng ενισχύεται κατά 0,73% και στην ηπειρωτική Κίνα, ο Shangai κερδίζει 0,09%. Πτωτικά κινείται και ο Shenzen κατά 0,36%.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Στον απόηχο των δηλώσεων Powell η Ασία

1 λεπτό ανάγνωση
26 Ιουνίου 2019

Με αρνητικό πρόσημο κινούνται τα ασιατικά χρηματιστήρια την Τετάρτη στον απόηχο της ομιλίας του προέδρου της Fed για την πορεία της νομισματικής πολιτικής.

Ειδικότερα, ο Nikkei υποχωρεί σε ποσοστό 0,6% στις 21.086,59 μονάδες.

Στο Χονγκ Κονγκ ο δείκτης Hang Seng σημειώνει μικρά κέρδη 0,1%. Στην ηπειρωτική Κίνα ο δείκτης Shanghai Composite υποχωρεί σε ποσοστό 0,3%, ενώ ο Shenzhen Composite σημειώνει οριακές μεταβολές.

Ο Kospi της Νότιας Κορέας σημειώνει μικρές απώλειες 0,1%, ενώ στην Ταιβάν ο Taiex υποχωρεί 0,5%. Στην Αυστραλία ο S&P/ASX 200 χάνει 0,2%.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεικτά πρόσημα στα ασιατικά χρηματιστήρια – Πιέσεις από τα πολύτιμα μέταλλα

Με μεικτά πρόσημα κινούνται τα ασιατικά χρηματιστήρια την Παρασκευή, μετά το έντονο

Επιλεκτικές τοποθετήσεις στην Ασία με οδηγό τον κλάδο των ημιαγωγών

Μικτές τάσεις κατέγραψαν τα ασιατικά χρηματιστήρια στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, με

Ήπια άνοδος στις αγορές της Ασίας ενόψει των κρίσιμων στοιχείων απασχόλησης στις ΗΠΑ

Με θετικό αλλά προσεκτικό βηματισμό κινούνται τα ασιατικά χρηματιστήρια την Παρασκευή, καθώς